Yıllardır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen cinayetinde şok gelişmeler! Dr. Osman Büyükşen canlı yayında sinir krizi geçirdi

featured

Konya’nın Karatay ilçesi İsmil mahallesinde 4 Eylül’de maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin ve Necla Büyükşen hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları Büşra Büyükşen yaralanmıştı.

Konya’nın Karatay ilçesinde 2018 yılında evine giren maskeli saldırgan tarafından anne ve babası öldürülen, saldırganın kullandığı silah tutukluk yapınca kendisi de ölümden kurtulan üniversite öğrencisi Büşra Büyükşen katilin bulunmasını bekliyor.

Yıllardır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen cinayeti aydınlatılıyor! Olayın tek görgü tanığı Büşra Büyükşen, Müge Anlı canlı yayınında…

İlçeye bağlı İsmil Mahallesi’nde ikamet eden Büşra Büyükşen (20), 4 Eylül’de evlerine giren maskeli katil tarafından anne ve babasının öldürülmesinin şokunu yaşıyor.

Babası Metin Büyükşen (55) ile annesi Necla Büyükşen’i (54) öldüren saldırganın silahının tutukluk yapması sonucu pencereden atlayarak kurtulan Büşra ve ağabeyi Osman Büyükşen, katilin yakalanmasını istiyor.

Konya’daki Necla-Metin Büyükşen cinayetinde bomba iddia! Çiftin kızları Büşra Büyükşen, katilin kimliğini gizliyor mu?

Annesi kısa süre önce kanseri yenmiş

İstanbul’da doktor olan Osman Büyükşen annesi Necla Büyükşen’in kanser tedavisi gördüğünü ve kısa süre öncede ölümcül hastalığı yendiğini aktardı.

Katilin bulunmasının yüreklerine su serpeceğini dile getiren Büyükşen, “Acımızı bile yaşayamadık. Katilin bulunması için yetkililerden yardım bekliyoruz. İki masum, annem ve babam öldürüldü. Acımı tarif edemem ancak katilin bulunması ve gereken cezayı alması için gören, duyan varsa emniyet güçlerine ifade vermeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Büyükşen, evin pencere ve kapılarını güçlendirdiklerini, kardeşi Büşra’nın tek görgü tanığı olduğunu ve güvenlik nedeniyle İstanbul’a götüreceğini sözlerine ekledi.

Canlı yayında sinir krizi geçirdi

Kardeşi Büşra Büyükşen’in şüpheli konumunda bulunduğu Osman Büyükşen, Mühe Anlı Canlı yayınında sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Osman Büyükşen’i Müge Anlı teselli etti.

İşte o anlar:

Dr. Osman Büyükşen kimdir?

Osman Büyükşen 17.01.1988 tarihinde Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Kasabası’nda doğdu.

İlkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu’nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü.

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir