Yıldız Tilbe’yi ti’ye alan Şahan Gökbakar’a Mahra Melin Pınar tepkisi: ‘Konu ciddi, makarayı bırak’

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’yi ti’ye alan Şahan Gökbakar’a sosyal medyada tepki yağdı.

featured

Yıldız Tilbe, köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin’e destek için “Başıboş köpekler öldürülsün” deyince savcılığa şikayet edilmişti. Komedyen Şahan Gökbakar, “Birkaç tane daha var onları unutmuş. Eklese daha vurucu olabilirdi” diye Yıldız Tilbe ile dalga geçti. Şahan Gökbakar’ın bu sözlerine sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yıldız Tilbe, köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin’e destek için “Başıboş köpekler öldürülsün” deyince savcılığa şikayet edilmişti.

İfade veren Tilbe’yle dalga geçen Şahan Gökbakar’a sosyal medyada tepki yağdı: “Bir ayda üç kız çocuğu köpek saldırısı sonucu öldü, sen hâlâ gülüyorsun!”

DRAMA DİKKAT ÇEKTİ

Yıldız Tilbe, köpekten kaçarken kamyonun çarpması sonucu ölen Mahra Melin Pınar’ın dramına dikkat çekmek için “Başıboş köpekler öldürülsün” çağrısı yapmıştı.

Bazı hayvanseverlerin şikayeti üzerine ifade veren Tilbe, “Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını, yaşlılarını yiyor” demişti.

ÖFKELENDİRDİ

Komedyen Şahan Gökbakar, “Birkaç tane daha var onları unutmuş. Eklese daha vurucu olabilirdi” diye Tilbe ile dalga geçti.

Gökbakar’ın bu sözlerine sosyal medyada tepki yağdı: “Aynısı sizin çocuğunuzun başına gelse böyle gülebilir misiniz?”, “Mart ayı içinde üç kız çocuğu köpek saldırıları sonucu hayatını kaybetti, sen hâlâ gülüyorsun!”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir