Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım Şahin kimdir? Yiğit Kirazcı hakkında tüm merak edilenler…

featured

İngiliz yapımı The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başarılı bir boşanma avukatına hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı hakkında merak edilen her şey haberimizde…

YILDIRIM ŞAHİN KARAKTERİ

Yıldırım Şahin başarılı bir boşanma avukatı. Zeki, karizmatik ve rekabeti seven, hırslı, gençliğinde ise oldukça çapkın bir delikanlıdır. Azra ve Sergen’le hukuk fakültesinden arkadaştırlar. Azra o zamanlarda bile içten içe Yıldırım’dan hoşlansa da babası gibi çekici ve güvenilmez bir adam olduğu için ilişkilerini dostluktan öteye götürmez. Ta ki evlilik günün arifesine kadar. O gün ilk kez birbirlerine aşklarını itiraf etmiş olsalar da Azra daha güvenilir bir adam olarak gördüğü Sergen ile evlenir. Yıldırım da İstanbul’u terk eder.

Yurt dışında iyi bir kariyer sahibi olan Yıldırım yıllar sonra şaşırtıcı bir şekilde İstanbul’a dönmeye karar vermiştir. İstanbul’a gelişinin ardında yatan sır yavaş yavaş açığa çıkarken Erman Arsen Hukuk bürosunda Azra ile tekrar bir araya gelmeleri onun tüm hayatını tekrar planlamasına sebep olur.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

17 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. Tam adı Mustafa Yiğit Kirazcı’dır. Annesi muhasebe müdürü babası ile açıkhava reklamcısıdır.  Aslen Burhaniyeli’dir.

Koç Lisesi ardından da Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite yıllarında modellik yapan Yiğit Kirazcı önce reklamlarda oynadı. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Kirazcı 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Tanınması ise 2016 yılında ATV’de yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk karakteriyle oldu. Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde canlandırdığı Demir karakteri ile ününü pekiştirdi.

YİĞİT KİRAZCI’NIN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Cin Geçidi

Tabula Rosa

Baba Nerdesin Kayboldum

İyi Oyun

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Aşkın Kıyameti

Son Tercih

Mavi Kelebekler

Sudan Bıkmış Balıklar

Seviyor Sevmiyor

8. Gün

Yüzleşme

Hakan: Muhafız

Hizmetçiler

Çatı Katı Aşk

50m2

Evlilik Hakkında Her Şey

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir