Yeşilçam’ın efsane ismi Fatma Girik hastaneye kaldırıldı!

featured

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde yaşayan Yeşilçam’ın ünlü sinema oyuncusu 79 yaşındaki Fatma Girik dün akşam saatlerinde yardımcılarının çağırdığı ambulans ile Bodrum’daki Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yoğun bakımda tedavi görüyor

Amerikan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Babayiğit “Fatma hanım göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeni ile tedavi altına alındı. Şu anda göğüs hastalıkları uzmanlarımızın öncülüğünde tedavisi sürüyor. Bir süre hastanemizde tedavi altında olacak” diye konuştu.

Bu arada Fatma Girik’in annesi 99 yaşındaki Münevver Girik Dukav’ın da iki gün önce ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi altına alındığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

“Ameliyat olmasaydım…”

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası sağlık durumunu anlattığı bir röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

“İyi değilim. Kendimi eskisi kadar iyi hissetmiyorum. Bacaklarım kötü durumda, birinin yardımı olmadan yürüyemiyorum. Çok oynak bir tansiyonum var. Bir de zaten beyin ameliyatı olmuştum, kafamda shunt takılı. Ameliyat olmasaydım kör olacaktım. Sağlığın gittikten sonra hayatın anlamı yok. Çok güzel yaşadım. Dilerim, herkes hayatı benim gibi yaşasın. Sonuçta yaşım da epeyce ilerledi. Bisiklete binip sek sek oynama çağım geçti ama yine de insan kendini iyi hissetmek istiyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir