Yeni mezun genç doktora iğrenç yorum! ‘İki gündür sağ kolum…’

Twitter’da @selenorway kullanıcı adıyla yer alan ve doktor olduğu anlaşılan yeni mezun hekimin yaptığı paylaşıma gelen iğrenç yorumlar, sosyal medyada tepki çekti. Çiçeği burnunda yeni mezun hekim Twitter’da mezun olup beyaz önlüğünü giydiği fotoğraflarını yayınladı. ‘’90k fav gelmez ama ben de doktor oldum…’’ diyerek sevincini paylaşan yeni mezun hekime akılalmaz derecede yorumlar yapıldı…

featured

Yeni mezun olduğunu mezuniyet cübbesi ve beyaz önlük giydiği fotoğraflarıyla duyuran Selen adındaki genç doktora sosyal medyadan akılalmaz yorumlar yapıldı. Sevincini, ‘’90k fav gelmez ama ben de doktor oldum…’’ diyerek paylaşan @selenorway adındaki kullanıcı için, ”Doktor olarak ilk dayak yediğin suratının fotoğrafını da bekliyoruz.”, ”Ya selen sen doktor oldun diye enden 90k fav atalım amk iki gündür sağ kolum ağrıyor dm bekliyorum ilaç yaz.” gibi iğrenç ifadeler kullanaıldı.

DOKTORLUĞUNU KÜÇÜMSEMEYE KALKTILAR

Bir kısım kendini bilmez, genç kadını ve doktorluk mesleğini küçümseyici ifadeler paylaştı. Hatta kendisinin plastik cerrah olduğunu iddia eden troll bir hesap da, ”Ben 25 senedir plastik cerrahıyım. Kimseye böyle veletlik yapma ihtiyacında kalmadım. Çocukça işlerle uğraşacağına evinde domatesli bulgur pilavı yap genç…” diyerek, seviyeyi daha da aşağı çekmeyi başardı.

‘DANGALAK’

Yaptığı paylaşıma saçma sapan yorumlar gelince, Selen adındaki yeni mezun doktor Twitter’dan bir paylaşım daha yaptı.

Genç, doktor, şu ifadeleri kullandı;

2 gündür şunu şunu okudasaydın/okumasaydın daha fazla para kazanırdın diye akıl veren bi güruh var. Hasta olduğunuzda da o meslek gruplarına tedavi olursunuz o halde. ‘’Bu paraya rağmen yine de doktor olmuşsunuz, iyi ki varsınız’’ diyeceğine keşke fabrikada işçi olsaydın diyor, dangalak.

GENÇ DOKTORDAN HABER MOTTO’YA ÖZEL AÇIKLAMA

Haber Motto’ya özel açıklamalarda bulunan Selen adındaki genç doktor, ‘’Her tweetim gibi bu da tamamen mizah amaçla yazdığım bir şeydi. Elimde olmadan çok başka yerlere gitti.’’ dedi.

İşte yeni mezun doktora yapılan o iğrenç yorumlardan bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir