Sınırları zorlamaya devam eden Aleyna Tilki yeni klibini de külotla çekti!

Aleyna Tilki, yeni klibinden fotoğraflar yayınladı. Müstehcenliğin sınırlarını zorlayan genç şarkıcı, sosyal medyada gündem oldu.

featured

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Bir önceki klibinde yer alan sahnelerle izleyicilerden pek çok eleştiri olan Tilki, bu kez yeni klibinden yayınlanan fotoğraflarla olay oldu.

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin “Take it or leave it” isimli şarkısı oldukça konuşulmuştu. Ünlü isim, İngilizce parçasına çektiği klipte yer alan açık sahneler için pek çok eleştiri almıştı. Geçtiğimiz günlerde göğüslerine çanta takarak yaptığı paylaşımla konuşulan Tilki, bu kez yeni paylaşımıyla olay oldu.

Aleyna Tilki sütyeni çıkardı, göğüslerini minicik çantayla kapattı

ALEYNA TİLKİ’NİN KLİP SAHNELERİ OLAY OLDU!

Göğüslerine çanta taktığı paylaşımıyla takipçilerini şaşırtan isim bu kez yakın süreçte yayınlanacak yeni klibinden görüntüler paylaştı.

Yeni klibinde de file çorap stilinden vazgeçmediği görülen Tilki’nin paylaşımına pek çok olumlu ve olumsuz yorum geldi.

Aleyna Tilki, yeni klibinin yayınlanma tarihini ise “”Diamonds şarkımız cuma günü tüm dünyada yayında!” ifadeleriyle duyurdu.

“SESİYLE GÜNDEM OLAN ALEYNA BABA’YI İSTİYORUZ”

Bir takipçi Aleyna’nın eski zamanlarındaki gibi sesiyle gündeme gelmediğine vurgu yaparak, paylaşıma “Daha önceki sesiyle gündem olan Aleyna babayı istiyoruz” yorumunda bulundu.

“ŞARKI MI ÇIKARMIŞ, DON REKLAMI MI?”

Başka bir takipçinin ise “Şarkı mı çıkarmış? yoksa don reklamı mı?” yorumunda bulunması dikkat çekti.

Aleyna Tilki sahneye sütyensiz çıktı! Tek düğmeli hırkası olay olunca açıklama yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir