Yeni Akit yazarı Koçak’tan Kılıçdaroğlu’nu dumur edecek yazı: ‘Soylu, kaset operasyonuyla o makama gelmedi’

Yeni Akit yazarı Mehmet Koçak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet ve Jandarma’ya uyuşturucu iftiralarında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun okuyunca renkten renge gireceği bir yazı kaleme aldı.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ve devletin kurumlarını suçlaması ve uyuşturucu satıcılarıyla aynı cümle içinde kullanmasını anlamanın mümkün olmadığını aktaran Mehmet Koçak, ‘’Kılıçdaroğlu’nun tavrı kepazeliktir ve tek kelimeyle bir klinik vakadır.’’ ifadelerini kullandı.

‘’SOYLU, KASET OPERASYONUYLA O MAKAMA GELMEDİ’’

Bakan Soylu’nun, CHP’nin kadroları içinde yer alan bazı milletvekillerinin de dolaylı yollardan işbirliği içinde olduğu terör örgütü PKK ve YPG ile uyuşturucu çetelerini çökerten, cumhuriyet tarihinin en başarılı bakanı olduğunu anımsatan Koçak, ‘’Kılıçdaroğlu’nun mesnetsiz iddialarla suçladığı İçişleri Bakanı Sayın S. Soylu, karanlık mahfillerde kirli planlarla, bir kaset operasyonuyla o makama gelmedi.’’ sözleriyle CHP liderinin iftiralarına cevap verdi.

İşte Koçak’ın yazısının ilgili bölümü;

“Cumhuriyetin kurucu partisi olarak övünen CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun hükümeti, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu ve devletin kurumlarını suçlaması, uyuşturucu satıcılarıyla aynı cümle içinde kullanmasını ise anlamak mümkün değildir.

Kılıçdaroğlu’nun tavrı kepazeliktir ve tek kelimeyle bir klinik vakadır.

Sayın Soylu, CHP’nin kadroları içinde yer alan bazı milletvekillerinin de dolaylı yollardan işbirliği içinde olduğu terör örgütü PKK ve YPG ile uyuşturucu çetelerini çökerten, cumhuriyet tarihinin en başarılı bakanıdır.

Kılıçdaroğlu’nun mesnetsiz iddialarla suçladığı İçişleri Bakanı Sayın S. Soylu, karanlık mahfillerde kirli planlarla, bir kaset operasyonuyla o makama gelmedi.

Unutulmasın ki; her fırsatta beceriksizliklerini örtmek için suçlamaya çalıştığı Başkan Sayın Erdoğan, ideal ve övgüye değer bir devlet adamıdır. O ve onun yönettiği hükümet ile İçişleri Bakanımız Sayın Soylu, milli iradenin tecellisidir.

Devlet kurumları ve o kurumların başında bulunan bakanlar, devleti temsil eder. Onları itibarsızlaştırmak, siyasi ahlakla bağdaşmayan bir siyasi çapsızlığın ötesinde, bir siyasi seviyesizlik, devleti bilmemektir, tanımamaktır.

…Ve hatırlatmak isterim ki;

Bu milleti millet yapan milli ve manevi değerleriyle barışık olmayan, milli iradeye saygı göstermeyen, hükümetin bakanlarını itibarsızlaştırarak devlet kurumlarının saygınlığını zayıflatan, hiçbir siyasi hareket çeşitli halk katmanlarında takdir görmez.

İşte CHP’nin tarihinde millet iradesiyle iktidarın meşru sahibi olamamasının sebebi de budur.”

Yazının tamamı için tıklayın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir