Yeliz Yeşilmen: “Tam da bu fotoğraf sonrası birbirimize girdik!”

featured

Eşi Ali Uğur Akbaş, çocukları ve arkadaşları ile birlikte hafta sonu Maşukiye’ye giden Yeliz Yeşilmen son paylaşımı ile takipçilerini güldürdü.

İş insanı Ali Uğur Akbaş ile 11 yıldır evli olan ve bu evliliğinden iki çocuğu olan Yeliz Yeşilmen, son paylaşımlarıyla takipçilerini hem şaşırttı hem de güldürdü.

HEDİYE KRİZİ

Ailesi ve arkadaşlarıyla hafta sonu Maşukiye’ye giden Yeliz Yeşilmen, eşiyle yaptığı paylaşımlara düştüğü notlarla gündem oldu.

Dün Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaşan Yeliz Yeşilmen, gönderisine “Huhu tam da bu foto sonrası birbirimize girdik sebep? Tabii ki içimde Kalmasın 4 yıldır gelmeyen evlilik yıldönümü hediyesi. Yani bir dal çiçek dahi gelmedi yine yolda bu konu ve artık net küstüm hatta şimdiki otelde bile ayrı odalar eh dayanamam bu kadarına pes. Sizlerle her şeyi paylaşan ben şunun kulağını sağlam çekin derim” notunu düştü.

“DÜŞÜNCESİZ VE İNANILMAZ CİMRİ”

Ardından benzer pozlarını Instagram hesabının hikaye bölümünden de yayınlayan Yeşilmen, “Düşüncesiz ve inanılmaz cimri oh rahatladım be” yazdı.

Bir sonraki paylaşımda eşinin yüzünü uygulama ile gençleştiren şarkıcı, “Al bu da benim sana hediyem olsun” diyerek göndermede bulundu.

Sabah saatlerinde de kahvaltı sofrasını takipçileri için yayınlayan Yeşilmen, eşini olduğu tarafı çekmedi ve “Küsüm, o tarafa bakmıyorum” notunu düştü.

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Yeşilmen, geçtiğimiz mayıs ayında da sosyal medya hesabında ağlayarak bir video yayınlamış, “Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum” demişti.

Bu paylaşımdan günler sonra sözlerine açıklık getiren şarkıcı, “Çok yeni olan şeyler değil. 16-17 yıl oldu birlikteliğimiz. Zaman zaman her ailede olduğu gibi geçimsizlikler oluyor. Ben bir insanım, bir kalbim var. Aslında aşırı duygusal bir insanım. O da yaşanılan bir şeyin ardından patlama. Aslında o bir kadının çığlığı. Çığlığını kocasına duyurma çabası. Hala aynı evde yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili çok detay söyleyemem ama neticede bir kadının dolup patlamasında ağzından her şey çıkabilir. Bir takım sorunlarımız oldu. Belki bu çığlığımla kendimi başta kocama duyurmuşumdur” demişti.

Yeşilmen, kimseyi zan altında bırakmak istemediğini ancak yaşananlardan sonra sinirle ağzımdan başka şeyler çıkmış olabileceğini dile getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir