Müge Anlı’da ortalık karıştı! 8 gündür aranan Yeliz Kiviz, dolandırıcı sevgilisinin üzerine yürüyüp terlik fırlattı…

featured

İmam nikahlı eşi 4 çocuk annesi Yeliz Kiviz’in 8 gün önce kaybolduğunu söyleyerek Müge Anlı’dan yardım isteyen Yadigar Kepçe’nin adeta suç makinesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Kemal Şeker isimli bir izleyici 14 yıl önce Yadigar Kepçe’nin mahalle muhtarına kendisini imam diye tanıttığını ve Sübhaneke okuyamayınca sahte imam olduğunu anladıklarını ileri sürmüştü.

DOLANDIRICI ÇIKTI

Yayına bağlanan eski eş Nursel de Yadigar Kepçe’nin sahte hocalık yaptığını doğrulamıştı ve daha önce başka bir kadın için “Sıcağı Sıcağına” isimli programa çıktığını belirtmişti.

Bu iddiaların ardından da Müge Anlı, Kepçe’nin tek tek suçlarını saymıştı. 2018- 2019 yıllarında kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, iftira, 1999 ve 2017 yılında dolandırıcılık, 2020 yılında ise yaralama, cinsel taciz ve hürriyetten yoksun kılma suçlarından yargılandığı ortaya çıkmıştı.

YELİZ KİVİZ ORTAYA ÇIKTI

Sonunda bugün günlerdir aranan Yeliz Kiviz bulundu. Yayına gelen Kiviz’le Yadigar Kepçe canlı yayında karşı karşıya gelince ortalık karıştı. Yeliz, gelir gelmez ayakkabısını Yadigar’a fırlattı.

Yeliz, “Ben çocuklarımla görüşeceğim. 2.5 seneden beri şiddet gördüm, pis kelimeler işittim. Ben onu Orhan Kepçe olarak biliyordum. Çalışmıyor. Ben dileniyordum bir de gelip paramı alıyordu elimden” dedi.

12 BİN TL İSTEMİŞ

“Her şey içtiğim o kahveyle başladı.” diyen Yeliz, Yadigar’dan kurtulmak istediğini söyledi ve babasının maaşını yediğini ekledi.

Telefonla bağlanan bir kadın da Yadigar’ın “Hocayım” diyerek insanları kandırdığını ve sevgilisiyle barıştırmak için Yadigar ve Yeliz’in kendisinden 12 bin TL istediğini iddia etti.

Yadigar Yeliz’le barışmak istediğini söylese de Yeliz kabul etmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir