Mustafa Nohut Avatar
Mustafa Nohut
  • 4 Yazı
  • 0 Yorum

Ülkücülük

Ülkücülük idealizm ve hedeftir.

Ülkücüler ise hedeflerini gerçekleştirmek için hayal kuran, idealist olan insanlardır.

Tek gayeleri ise, ülkelerini ekonomide, teknolojide, eğitimde ve sağlıkta ileri medeniyetler ülkesi seviyesine ulaştırıp, devletlerini çağlar üzerinden sıçratarak, Lider Ülke Türkiye vizyonu ile Türk dünyasını birleştirip İslam alemiyle hemhâl olup “dilde birlik, işte birlik, fikirde birlik” oluşturup dünyaya yön vermektir.

Ezilen, hor görülen, dışlanan ve sömürülen toplumlara kol kanat gerip, dünyayı adaletle yönetme ve nizam verme hayali olan insanlardır.

Selam olsun! İdeallerini gerçekleştirmek için mücadele eden hizmet erlerine.

Selam olsun! Ülküsü için nefsini ayaklar altına alıp, Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ve teşkilatının emrinde ‘ben’ değil, ‘biz’ diyen, gece gündüz merfumu gözetmeden emek sarf eden, ailesinden, çocuklarından, işinden gücünden fedakarlık ederek, tek gayeleri inanmış oldukları davalarını hedefe ulaştırmak olan dava adamlarına. Selam olsun!

Bu hassasiyetleri ve değerleri bildikleri halde, tek ideali makam, mevki, şahsi menfaat olan, “sözde ülkü devleri, özde parazitler” kendilerini ülkücü olarak adlandırıp mevki kapma yarışına girerek, samimi olan ülkücülerin önlerine geçme ve engelleme gayreti içerisinde kendilerinden başkasını ülkücü olarak görmeyerek her makama talip olmaktadırlar.

“Ben varsam her şey güzel, ben yoksam kıyamet tufan…” anlayışıyla ortalarda dolanan abiler ve ablalar; nefislerinizi ülkülerinizin önlerine geçirerek şahsi çıkarlarınız için herkesi ötekileştirip “ çamur at yapışmaz ama iz kalır” mantığından kurtulup ve bu hastalıklarınızdan vazgeçmediğiniz müddetçe, değil dünyaya yön vermek, çekirdek ailenize bile yön verip şekillendiremezsiniz.

Milliyetçilik ise milletini sevmek, milletinin dertleriyle dertlenip hemhâl olmaktır. Aynı zamanda milletine, devletine faydalı birer bireyler olmak iyi ve kötü zamanda devletinin ve milletinin yanında olup yaralarını sarmaktır.

Maalesef günümüzde bırakın milletini sevmeyi, ülküdaşlarına bile tahammül edemeyerek “pireye kızıp yorgan yakan”, en ufak menfaat kaybı karşısında kıyameti koparıp bencillik ve benlik davası ile yoğurulan kişiler ise ülkücülükten geçinen yancılardır!

Hedefi Turan, Rehberi Kuran olan, yüreği Vatan ve Millet sevgisi ile atan samimi ülkücü kadroları kendi oyunlarına asla alet edemeyeceklerinden emin olsunlar.

Ve bilsinler ki, Ülkücüler Lider, Teşkilat ve Doktrin çizgisinde bütün engellemelere, fitnelere ve dedikodulara aldırmayarak, fitne ve dedikodu üretenleri görmezden gelerek yollarına devam edecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir