Yatak sırası beklerken hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar’ın sesini duyurmaya çalıştığı bu paylaşımları yürek yaktı…

featured

Takı yapıp satarak geçimini sağlamaya çalışan Aslı Özkısırlar, İzmir’de hastanelerde yatak bulamadığı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya isyan etmişti. Aslı Özkısırlar’ın bu sabah hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Mikrobik bir rahatsızlığı olduğu bilinen Aslı Özkısırlar’ın ailesi şu ifadeleri kullandı: “Bozyaka Araştırma Hastanesi’nde bir doktor vardı. 25 gündür yatak bulamıyordu. Durumu kötüydü. Doktorlar da bunu söyledi. Bu süreçte nefesi kesildi ve ciğerleri su topladı. Durumu ağırlaşınca Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Orada yoğun bakıma kaldırıldı. Orada da yer olmadığı için Ege Yaşam Hastanesi’nde kaldırıldı. Durumu giderek kötüleşti. Bu sabah da vefat etti. Romatizmal bir hastalığı vardı. Kısa bir süre önce de stent takıldı.”

Sosyal medya üzerinden isyan etmişti

Yaklaşık 2 hafta boyunca İzmir’deki hastanelerde boş yatak bulamadığını ifade eden Aslı Özkısırlar, AK Parti’nin ‘lebaleb’ kongrelerine ve koronavirüs önlemlerinin başarısızlığına dikkat çekmiş; bu yazdıkları yine de sesini duyurmaya yetmemişti… İşte o paylaşımlar:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir