Yasemin Özilhan’dan İzzet Özilhan ile boşanacağı iddiasına cevap

'Doktorlar' dizisinde oynadığı ‘’Ela’’ karakteriyle hafızalara kazınan ve evlendikten sonra ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlayan Yasemin Özilhan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Yasemin Özilhan ile 2001'de evlendiği iş insanı İzzet Özilhan'ın boşanacağı öne sürüldü. Dedikodular üzerine Yasemin Özilhan jet hamle ile iddiaları yalanladı.

featured

‘Doktorlar’ dizisinde hayat verdiği ‘Ela Altındağ’ karakteriyle şöhreti yakalayan Yasemin Özilhan, 2001’de iş insanı İzzet Özilhan ile hayatını birleştirmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Özilhan’ın bu evliliğinden Emine Özilhan ve Ela Özilhan adında iki kızı dünyaya gelmişti.

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Özilhan çifti hakkında bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan’ın boşanacakları konuşulmaya başlandı. Evlerini ayırdıkları dedikodusu kulaktan kulağa dolaşan çiftten bugün jet hamle geldi.

Doktorlar’ın Ela’sı Yasemin Özilhan’ın cesur pozlarına yorum yağdı…

Yasemin Özilhan boşanma iddialarını yalanlayan bir paylaşımda bulundu. Sosyetik güzel sosyal medya hesabından eşi İzzet Özilhan’ın kitap okuduğu andan bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı.

İzzet Özilhan’ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan’ın eşi İzzet Özilhan ile fotoğraflarından bazılarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkilinin bu hamleleri “Boşanıyorlar mı?” sorusunu akıllara getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir