Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da Zeynep karakterine hayat veren Sevda Erginci, güzelliğiyle akılları baştan aldı. Derin dekolteli pozunu paylaşan oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.

featured

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci, gömleğinin düğmelerini çözdü, derin dekoltesini gözler önüne serdi.

Medyapım imzalı, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan Yasak Elma, aksiyon ve entrika dolu bölümlerle devam ediyor.

5. sezonu geride bırakmaya hazırlanan dizinin başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimler yer alıyor.

Sosyal medyada viral olan ve herkesin sevdiği bir yapım haline gelen Yasak Elma’da yer alan Sevda Erginci, Zeynep karakterine hayat verdi.

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

3 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel isim, sayısız dizi projesinde yer aldı ve adını duyurdu.

Karagül dizisi sayesinde çıkış yapan ve Yasak Elma’da bunu katlayan Erginci, son olarak Elkızı dizisinde seyirci karşısına geçti.

İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte başrolde yer alan ancak umduğu ilgiyi bulamayan güzel isim, uzun süredir ekranlardan uzak..

Güzel ismin yeniden ne zaman ekranlara döneceği bilinmiyor ancak sosyal medyadan paylaştığı pozları akılları alıyor.

Son olarak sütyensiz bir pozunu paylaşan ve beğenilen Erginci, sosyal medya üzerinden gündem oldu.

SEVDA ERGİNCİ’DEN CESUR DEKOLTE

Karagül, Ver Elini Aşk, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş ve Uyanış: Büyük Selçuklu ve Elkızı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Sevda Erginci pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Siyahlar içinde poz veren oyuncunun derin göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı. Sevda Erginci’yi görenler “Çok seksisin” yorumlarında bulundu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir