Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay diziden ayrılıyor mu? Berk Oktay kimdir?

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay'ın durumu merak ediliyor. Art arda ayrılıklar yaşanan Yasak Elma'da Çağatay diziden ayrılacak mı merak konusu oldu.

featured

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın dizideki akıbeti merak ediliyor.

FOX ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma’da vedalar yaşanmaya devam ediyor. Berk Oktay tarafından canlandırılan Çağatay karateri, Yıldız’ın karşısına çıkmış ve ikili büyük bir aşk yaşamıştı. Peki, Berk Oktay Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece beyazlar içinde! Yoksa gelin mi oluyor?

YASAK ELMA ÇAĞATAY DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi Yasak Elma’da bir ayrılık daha söz konusu! Yıldız’ın karşısına çıkan Çağatay karakterinin diziye veda edeceği öne sürüldü. Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, ”Savaşçı dizisinden ayrılıp Yasak Elma’ya dahil olan ve 2 başarılı sezon geçiren yakışıklı aktör Berk Oktay projeye veda edecek.” sözlerine yer verdi.

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti!

BERK OKTAY KİMDİR?

Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 2000-2006 yılları arasında modellik yapan oyuncu, kariyerine 2004 yılından sonra yurt dışında devam etti. Paris’e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde birçok markayla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye’ye dönen Berk Oktay, oyunculuk dersleri almaya almaya başladı.

Oyuncu, Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı dizisinde yer aldı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde oynadı. Bu diziden ayrıldıktan sonra kariyerine Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV’de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Daha sonra Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV’de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmıştır. 9 Nisan 2017 tarihinde FOX’ta yayımlanmaya başlayan Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle başrol oynadıktan sonra diziden ayrılan Oktay, 2020’den bu yana aynı kanalda yayımlanan Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandırıyor.

Yasak Elma’da Muharrem Sarıkaya göndermesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir