Yasak Elma dizisinin oyuncusu Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? Şahika ölecek mi?

featured

Yasak Elma Şahika’sı Nesrin Cavadzade ayrılık iddialarını cevapladı. Her hafta izleyiciyi şaşırtma yolunda tam sürat ilerleyen Yasak Elma dizisinde ayrılıklara doyulmadı. Yasak Elma ayrılan 5 karakterden sonra sırada Şahika’ya geldi. Yılanlığı ile meşhur Şahika’da ayrılık kervanında ön sırada alacak. Yasak Elma Şahika ölecek mi sorusunu soran izleyici artık entrikaları kimin yapacağını da merak ediyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki Yasak Elma Şahika ölecek ve Yasak Elma’danasıl bir devir başlayacak. Yasak Elma çöküş dönemine mi girecek?

TV ekranlarında 3. Sezonu ile bir çok ayrılıklara imzasını atan ve sonrasında da yepyeni karakterler ile ikinci baharını yaşıyor dedirten Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha yaşanacak. Ne kadar kötü bir karakter olsa da Nesrin Cavadzade Yasak Elma’dan ayrılıyor iddiaları herkesi çok üzeceğe benziyor. Her ne kadar kötü bir karakter olarak Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri ile karşımıza Nesrin Cavadzade çıksa da, gerek güzelliğe gerekse de giyimi ile Herkesin dikinde peleseng olan bir isim olmakta.

Geçtiğimiz haftalarda 4 başrol oyuncusunun diziden ayrılması sonrasında Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar’ın düşen reytingleri tekrar toparlayacağı düşünülürken Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılması reytingleri de düşüreceğe benziyor.

Ancak öyle ki geçtiğimiz haftalarda Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında bir aşk başlamış ve bunu da sosyal medya adresinden ilk açıklayan isim Nesrin Cavadzade olmuştu. Bilindiği üzere Nesrin Cavadzade öncesinde Gökhan Alkan geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılmıştı. İkiliden Nesrin Cavadzade Yasak Elma’dan ayrılacak mı sorusunun yanıtı ile alakalı henüz bir açıklama yapılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir