Yasak Elma dizisinden efsane dönüş! Yeni sezon ilk bölümde ekranları kırıp geçiren sahne

6. sezonuyla kaldığı yerden devam eden Yasak Elma, yaz boyunca ‘kim gitti, kim kaldı?’ sorularıyla merak uyandırmıştı. Dizinin hikayesinde yaşanacak değişikliklerle beraber, yeni yüzlerinde katılacağı bekleniyordu. Yasak Elma, efsane bir şekilde ekrana dönüş yaparken, izleyenleri yeni sezon ilk bölümde gülmekten kırıp geçirdi.

featured

Absürtlükleri, entrikaları ile ekranın sevilen dizisi Yasak Elma’nın 147. bölümüyle dönüşü, hayli renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Eda Ece ve Şevval Sam’ın hayat verdikleri Yıldız ve Ender, her zamanki formundayken, dizinin bir sahnesinde yaşananlar, izleyenleri kahkahaya boğdu!

Yıldız’ın annesinin yanlarındaki yalılarını kiraladığı kadından şüphelenmesi ve evden çıkmasını istemesiyle başlayan olaylar, işin içine Ender, Emir ve Caner’in de katılmasıyla daha ilginç bir hal aldı! Kadının evde bir işler çevirdiğini anlayan Yıldız, entrikacı dostlarıyla kılık değiştirip yalıya gitti.

Kıyafetleri ve tarzlarıyla herkesi güldüren dörtlünün hem içine düştükleri durum hem de diyalogları, Yasak Elma’yı özleyen izleyiciyi yeni sezondaki ilk bölümüyle gülmekten kırdı geçirdi adeta…

Evdeki kadının spritüel güçleri olduğunu söyleyerek verdiği hizmet karşılığında yüklü bir miktar para istemesiyle Yıldız gerçek kimliğini açıkladı ve kadını evinden hemen çıkması yoksa polise gideceğini söyleyerek uyardı. Bu sahnede Ender, Yıldız, Emir ve Caner’in komik halleri, diziyi takip edenlere pek çok eğlenceli yorum da yaptırdı.

Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade mayolu pozlarıyla yürekleri hoplattı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir