Yasak aşk yaşayan adamın “Biri karım biri sevgilim” sözü Esra Erol’u çileden çıkardı!

featured

İsmail isimli vatandaş, eşinin 9 Mart’ta “Artık mutlu değilim. Başkasına aşık oldum” diye mesaj attıktan sonra kendisini terk etmesinin ardından Esra Erol’dan yardım istedi. Eşi Hanım’dan anlaşmalı olarak boşanmak istediğini söyleyerek canlı yayına çıkan İsmail bey, karısının 6 çocuk babası evli bir adama kaçmasının ardından sinirlerine hakim olamadı.

“Ben onu terk etmem lazımken o beni terk etti”

Canlı yayına çıkarak yaşadıklarını anlatan İsmail Bey, “Çocuğumuz yok. Eşim rahatsızdı ve 15 yıldır tedavilerle uğraşıyorduk. Benim onu terk etmem lazımken o beni terk etti. Ortada hiçbir sorun yokken neden gitti anlamıyorum. Benim tek isteğim gelsin buraya anlaşmalı olarak boşanalım” dedi.

“Karımdan boşanmayacağım”

Ardından ortaya çıkan ve ‘Hakkı ile kaçtım’ diyen Hanım, canlı yayında eşi İsmail Bey ile yüzleşti. Hakkı Bey’in de evli ve 6 çocuklu olduğunun ortaya çıkmasıyla bambaşka konular ortaya çıktı. Stüdyoya gelen iddiaların odağındaki Hakkı Bey “Karımdan boşanmayacağım Hanım da benim sevgilim” sözleriyle başta Hanım’ın eşi İsmail Bey olmak üzere herkesi çileden çıkarttı.

Hakkı Bey’in eşi boşanmak istemiyor

Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen İsmail Bey ise Esra Erol’dan karısı Hanım’ı Hakkı Bey’den kurtarmasını istedi. Hakkı Bey’in eşi Ayşe hanım ise 6 çocuğunun babası olan Hakkı’dan boşanmayacağını mutlu yuvalarını Hanım’ın yıktığını söyleyerek isyan etti. Bu yaşananların yanı sıra Hakkı Bey’in kardeşinin gelini ile arasında aşk dedikodusu çıktığı hatta kadının iftiralardan dolayı intihar ettiği ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir