Yarım saat süren röportajında 56 kez “falan filan” diyen Kerem Bürsin sosyal medyanın diline düştü!

featured

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, magazincilerin yakın markajda takip ettiği ünlülerden biri. Fiziği, boyu, posu ve yakışıklılığıyla herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Amerika’da eğitim hayatını tamamlayan Kerem Bürsin, oyunculuğa da ilk olarak orada adım atmış. Bu yüzden yakışıklı oyuncunun Türkçesi bizimki kadar iyi değil!

Uzun yıllardır Türkiye’de oyunculuk yapan Kerem Bürsin’in Türkçesi zaman içerisinde gelişmiş olsa da; bugün sosyal medyanın ağına düşen bir video ile Kerem Bürsin’in ikilemeler konusunda biraz takıntılı olduğunu keşfedildi. Yakışıklı oyuncu 30 dakikalık röportaj sırasında tam 56 kere, evet tam elli altı kere “Falan Filan” diyor.

İlk olarak bu videoyu sosyal medyanın ağına salan kişinin kim olduğunu bilinmiyor ancak kısa süre içinde Instagram ve Twitter’da Koronavirüs’ten daha hızlı yayılan Kerem Bürsin videosu, Türkiye sınırlarını aşarak ulusal bir goygoy haline geldi.

Sen Çal Kapımı dizisindeki Serkan Bolat karakteri ile ekranlarda boy gösteren Kerem Bürsin’in katıldığı bir programda yaptığı röportaj sırasında kaç kez ‘Falan filan’ dediğini saydılar. İşte o ‘Falan filan’ anları…

https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1362390885628076039?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir