Yarı final serisi uzadı! Galatasaray Nef 86-81 Anadolu Efes

ING Basketbol Süper Ligi play off yarı final 4. maçında Galatasaray Nef, Anadolu Efes'i 86-81 yendi ve seriyi 2-2'ye getirdi. Finale çıkacak takım, 5. maçta belli olacak.

featured

Galatasaray Nef, Anadolu Efes’i 86-81 mağlup ederek seriyi 5. maça taşıdı!

ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko finalde rakibini beklerken Galatasaray Nef ve Anadolu Efes yarı final serisinin 4. maçına çıktı.

İLK DEVREYİ ANADOLU EFES ÖNDE BİTİRDİ

Sinan Erdem Spor Salonu’nda kapalı gişe oynanan maça Anadolu Efes iyi başladı ve ilk çeyreği 23-16 önde kapattı. İkinci çeyreğe bu kez ev sahibi takım iyi başladı ve Dee Bost’un önderliğinde 12-0’lık seri yakaladı. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte 18-25’lik skoru 30-25 yaptı. Çekişmeli geçen ikinci periyot Anadolu Efes’in 43-42’lik üstünlüğü ile sona erdi.

SON MAÇ 4 HAZİRAN’DA

İkinci çeyrekte toparlanan ve Anadolu Efes’e üstünlük kuran Galatasaray Nef üçüncü periyotta da üstünlüğünü korudu. Sarı-Kırmızılılar çeyreği 66-64 önde kapattı. Galatasaray Dee Bost, Kerry Blackshear ve Emir Sadık Kabaca’nın sayılarıyla rakibi arasındaki sayı farkının kapanmasına izin vermedi.

Mücadeleyi Galatasaray Nef 86-81 kazandı ve seri 5. maça uzadı. İki takım arasındaki son maç 4 Haziran Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir