Yargılanacaksın! Terör örgütlerinin sözcüsü TİP’li Barış Atay’ın dokunulmazlığı kaldırılıyor

HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

featured

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca “Gelen Kağıtlar” listesinde yayımlandı.

KARMA KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu’na ait dokunulmazlık dosyaları, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Benzer Haberler
8FBA37B9-7723-48A3-994B-88B41D119230
Binlerce insanın öldüğü Hatay’da kentsel dönüşümü Barış Atay ve kışkırttığı sol örgütler engellemiş
baris-atay-sehit
Şerefsizlikte devrim yaptı! TİP’li Barış Atay’dan şehitlerimiz için skandal sözler
barış atay dhkpc
Barış Atay’ın danışmanı Şahin Kışlakçı DHKP-C’den gözaltına alındı!

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SÖZCÜSÜ BARIŞ ATAY’A ŞOK!

HDP’den milletvekili seçildikten sonra istifa ederek TKP’ye katılan Barış Atay’ın Türkiye Cumhuriyeti aleyhine yaptığı açıklamalara rağmen hala milletvekilliğinin düşürülmemiş olması ve düşmanı olduğu milletin vergileri ile maaş alıyor olması tepkilere sebep oluyordu.

BARIŞ ATAY’DAN ŞEHİTLERE HAKARET

PKK’nın şehit ettiği on binlerce askerimizi ve polisimizi ‘şehit’ olarak kabul etmediğini ima eden TİP Milletvekili Barış Atay, Babala TV’deki programda skandal sözler sarf etmişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir