Yargı’nın Savcı Pars’ı uyuşturucu baronu mu? Savcı Pars ve Yekta’nın sırrı ne?

featured

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın her karakterinin ayrı bir hikayesi var. Karakterler arasında en çok dikkat çekenlerden biri hiç kuşkusuz Savcı Pars Seçkin.

Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Pars Seçkin karakteri izleyicilerin hem çok ilgiyle izlediği hem de çok merak ettiği bir karakter. İşte Savcı Pars hakkındaki detaylar…

YARGI SAVCI PARS KİMDİR?

Yargı dizisinde Savcı Pars, Ilgaz’la aynı yerde görev yapan bir savcıdır. Ayrıca Ilgaz’ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva’nın da abisidir. Ilgaz’la arasında okul yıllarından beri başlayan tek taraflı bir rekabet vardır. Şimdi de kız kardeşinden ayrılmış olduğu için ona daha da fazla öfkelidir.

Son derece hırslı bir adam olan ve kaybetmeye hiç tahammül edemeyen Savcı Pars’a göre kendisi herkesten üstündür. İçten içe Avukat Ceylin’den hoşlanmaktadır.

PARS UYUŞTURUCU MÜPTELASI MI?

Nefes kesen anların yaşadığı dizide Yekta ve Pars’ın arasında geçen diyalog gündem oldu. İkilinin cinayet gecesi neden birlikte olduğu merak edilirken, savcı Pars ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

İnci’nin katili Engin, geçtiğimiz hafta suçu babası Yekta’nın üzerine atmıştı. Pars’ın odasına giden Yekta, “En büyük tanığım sizsiniz sayın savcım. O gece sizin yanınızdaydım. Cinayeti ben işlemedim benden sanık yaratamazsınız. Bunu ikimiz de biliyoruz” dedi.

Yekta, Pars’ın o gece neden yan yana olduklarını anlatarak suçsuzluğunu ispatlamasını isterken, Pars’ın “Bu dediğinin olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Yalan değil, şahsi bir konuyu açıklayamamak.” ifadeleri dikkat çekti.

PARS VE YEKTA UYUŞTURUCU İŞİNDE Mİ?

Cinayet gecesi ikilinin neden yan yana olduğu merak konusu olurken, sosyal medyada çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Bir sosyal medya kullancısı, Pars’ın kolunun tutmadığı görüntülerini paylaşarak Yekta ile Pars’ın uyuşturucu içinde olduğunu, bu nedenle ifade veremediklerini iddia etti.

Bir başka kullanıcı ise Pars’ın göz damlası kullandığına dikkat çekerek Pars’ın göz kızarıklığının gitmesi için damla kullandığını belirtti.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Yekta ve pars uyuşturucu işiyle uğraşıyor, bu yüzden Yekta Pars’ı tehdit ediyor.” şeklinde iddiada bulundu. Dizide Pars’ın kolunun tutmaması, göz damlası kullanması ve uyuyamadığına dikkat çekilmesi ise iddiaları güçlendirdi.

YARGI 10. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı’nın 10. bölüm fragmanı yayınladı. Fragmanda Ilgaz’ın Pars’a “Cinayet gecesi Yekta’yla birlikte olduğunuzu biliyorum.” demesi dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir