Yargı dizisinden üzen haber! Final mi yapacak?

Enteresan senaryosu ile izleyenleri ters köşeye yatıran AY Yapım imzalı Yargı’dan izleyenleri üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi hakkında final yapılacağı iddia ediliyor.

featured

Alışılagelmişin dışında olaylarıyla izleyenleri ters köşeye yatıran AY Yapım imzalı Yargı’dan kimsenin beklemediği bir haber geldi.

Yayınlandığı ilk günden bu yana takipçileri tarafından beğeniyle seyredilen Yargı dizisinin sona ereceği söylentisi ortaya atıldı.

Gazeteci ve yazar Sina Koloğlu, Twitter hesabı aracılığıyla Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı Yargı dizisinin tadında bırakılacağı bilgisini dizi severlerle paylaştı.

Güvenilir kaynaklarla görüştüğünü dile getiren Sina Koloğlu şu ifadelere yer verdi: “Yargı. 35. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.”

İleri sürülen iddialara göre, reytinglerde kayda değer başarılar sağlamasına rağmen Yargı dizisinin bu sezonun sonunda yayın hayatı noktalanacak. Kerem Çatay’ın yapımcılığını ve senaristliğini de Sema Ergenekon’un üstlendiği Yargı projesinin ekran ömrünün tükeneceği iddiası hayranlarını üzdü.

Yargı’dan duygusal fragman! Yargı 37. bölümde neler olacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir