Yargı’da katil Avukat Engin çıktı! Engin İnci’yi neden öldürdü?

featured

Yargı dizisinde Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin karakteri İnci Erguvan’ın katili çıktı. Peki Engin, İnci’yi neden öldürdü?

Engin’in İnci’nin sevgilisi olduğu ve İnci’nin sürekli kendisini aldattığı ve öldüğü gece tahrik ettiği için Engin’in cinayeti işlediği ortaya çıktı.

YARGI ENGİN KİMDİR?

Engin, Ceylin’in en yakın arkadaşıdır. Avukattır. Güçlü ve zengin bir avukat olan babası Yekta’nın itirazlarına rağmen sınıf arkadaşı olan Ceylin’inle birlikte çalışır. Zor zamanlarında hep birbirlerinin yanında oldukları için Ceylin’e güçlü bağlarla bağlıdır. Babası Yekta’yla ise bitmek bilmeyen bir zıtlaşmanın içindedir.

ONUR DURMAZ KİMDİR?

Onur Durmaz 31 yaşındadır. 1990 yılının Haziran ayında dünyaya gelen Onur Durmaz aslen Kocaeli’lidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak görevler almıştır. Yönetmen yardımcılığı yaptığı sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerdir. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü yapmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir