Yargı’dan duygusal fragman! Yargı 37. bölümde neler olacak?

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi 'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’i kaybettiğini düşünüp büyük bir korku yaşıyor. Ceylin’in korkusuz ve cesaretli tavırları, Ilgaz’ın isyan etmesine neden oluyor...

featured

Pazar akşamları her bölümü heyecanla izlenen Yargı’dan dikkat çeken bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), Ceylin’in (Pınar Deniz) bir kez daha sorumsuz davranışları karşısında isyan ediyor.

https://twitter.com/yargidizi/status/1575918081364627456?s=20&t=Qhz1NNknKyLpMdLzuTsMZA

Ceylin’i kaybettiğini düşünen Ilgaz’ın, ‘Çok korktum neden anlamıyorsun? Ben seninle bir ömür yaşamak istiyorum, Çocuklarımız olsun istiyorum” sözleri de dikkat çekiyor.

Kardeşinin en son Yekta (Uğur Polat) ile görüştüğünü öğrenen Pars (Mehmet Yılmaz Ak), Ceylin’le birlikte soluğu Yekta’nın yanında alıyor. Yekta’nın, Neva’nın (Başak Gümülcinelioğlu) başına gelenlerden haberdar değilmiş halleri seyircinin kafasında soru işaretleri bırakıyor.

Heyecanın bir an olsun düşmediği dizinin kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu Yargı dizisi, merakla beklenen yeni bölümü ile 2 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Yargı dizisinde dikkatlerden kaçmayan ipucu! İşte cinayetleri çözecek detay

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir