Yargı dizisinin Çınar Kaya’sı Arda Anarat kimdir?

featured

Kanal D’nin bu sezon iddialı dizileri arasında yer alan Yargı, bu akşam başlıyor. Yargı dizisi oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

ÇINAR KAYA KİMDİR?

Çınar, Ilgaz’ın kardeşidir. Evin sorunlu çocuğudur. Bir üniversitenin kantininde çalışmaktadır. Geçmişte adam yaralamak ve uyuşturucu satıcılığı suçlarından yargılanmıştır. Bu olaylar ve annesinin kalp krizinden ölümü sebebiyle babası Metin’le aralarında hep sorunlu bir ilişki vardır. Ağabeyi Ilgaz’ın kusursuzluğunu üzerinde hep bir baskı olarak görür. Evde iyi anlaştığı tek kişi kız kardeşi Defne’dir.

ARDA ANARAT KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1999 yılının Nisan ayında İstanbul’da dünyaya gelen Arda Anarat Koç burcudur, boyu 1.75, kilosu ise 66’dır. İstanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olan yakışıklı oyuncu baba tarafından aslen Samsun, Bafra’lıdır.

Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Şehzade Mehmed’in çocukluk yılları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Layla Şirin Ajans’a bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir