Yargı dizisinde dikkatlerden kaçmayan ipucu! İşte cinayetleri çözecek detay

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, bu akşam 36. bölümüyle ekrana geliyor. Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Dizinin sezon finalinde 6 ay sonrası gösterilerek Ceylin’in Ilgaz’ın katili olma şüphesiyle tutuklanması hayrete düşürmüştü . Eren’in Ilgaz’ı öldürmekle suçladığı Ceylin, duyduklarına inanamayıp Ilgaz’ı değil başkasını öldürdüğünü söylemişti.

featured

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı‘da sır perdesi şimdilik kapalı. Ancak bazı ipuçlarıyla birlikte giderek olayların başka bir yere akmaya başladığı da görülüyor. Ceylin’in son yayınlanan bölümdeki doğum günü sahnesinde Ilgaz’ın ona hediye ettiği kolye, ilerleyen bölümlerde çok önemli bir ipucu olacak!

6 ay sonrasında Eren’in emniyette Ceylin’i sorgularken “Ilgaz’ı ben öldürmedim” sözlerine karşılık delil torbasındaki kolyeyi göstererek “Bu elindeydi” demesi dikkatlerden kaçmamıştı.

O kolye, şimdi Ceylin’in boynunda. Kolye detayı, yaşanan cinayetlerde ortaya çıkacak daha sonra. Ancak Ceylin, bundan sonraki bölümlerde o kolye ile görülecek anlaşılan. Boynundan hiç çıkmayan kolye, daha sonra öldürüldüğü söylenen Ilgaz’ın elinde bulunuyor.

Bu arada 35. bölümde bir başka detay daha dikkat çekti. Neva’nın öldürülmesinin ardından büyük bir şok yaşanmıştı. Çok mücadele etmesine karşın aç ve susuz kalıp daha sonra elle boğularak öldürülen Neva, herkesi hüzne boğdu. Korkunç bir cinayete kurban gitmesine karşılık kuyudan çıkan bıçakta Neva’nın parmak izinin bulunması ise çok şaşırtmıştı.

Ilgaz’ın arabasına bırakılan notta, bulunan bıçakla ilgili detay da çok dikkat çekiciydi! Ceylin’in belirtilen otelin odasındaki bir çekmeceye bıçağı bırakmaması halinde çok daha fazla ceset ile karşılaşacakları tehdidi yer alıyordu notta.

Bıçakla ilgili durumun da Yargı dizisindeki bazı düğümlerin çözüm noktası olacağı tahminleri yapılıyor. İlerleyen bölümlerde bıçak ve kolye detayının ayrıntıları daha da netleşecek ancak dikkatli izleyiciler şimdiden ipuçlarını takip etmeye başladı…

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Uğur Aslan’ın yer aldıkları dizi, bu akşam 36. bölümüyle ekrana gelecek. Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizide, yine heyecanlı anlar yaşanacak…

Yargı Burak kimdir? Yargı dizisi Samet Kaan Kuyucu kim, hangi dizilerde oynadı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir