Yargı dizisi Ceylin’i kim kaçırdı? Katil kim? Yargı Ceylin öldü mü? Yargı yeni bölümde Ceylin kurtulacak mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın, yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yayınlanan son bölümde Ceylin’in kaçırılması dizideki merakı yükseltti. Ceylin, tutuklu bulunduğu köhne depodan kurtulabilecek mi. Bunun için kendisi gibi esir tutulanlarla plan yapıyor. Peki, Yargı dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? Ceylin kurtulacak mı? Yargı Ceylin öldü mü, yaşayacak mı? Katil kim olduğu bulunacak mı? İşte Yargı dizisi yeni bölümünden tüyolar…

featured

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi “Yargı” yeni bölümü ile her pazar ekrana geliyor. Sema Ergenekon’un senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in oturduğu Yargı’nın 39.bölümünde Ceylin’i kimin kaçırdığı yanıt arayacak.

Ilgaz Ceylin için varını yoğunu ortaya koyacak. Peki ama Katil kim?

YARGI DİZİSİNDE KATİL KİM?

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Yargı dizisinden üzen haber! Final mi yapacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir