Yargı Avukat Cüneyt kim? Hakan Dinçkol nereli, kaç yaşında? Yargı Neva’nın sevgilisi Cüneyt hakkında her şey…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da Avukat Cüneyt rolünde oynayan Hakan Dinçkol, oyunculuk yeteneği ve yakışıklılığı ile sosyal medyayı sallıyor.

featured

Yargı dizisinde Yekta’nın avukatı, Neva’nın sevgilisi rolünde karşımıza çıkan Avukat Cüneyt, yakışıklılığı ve oyunculuk yeteneği ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Yargı avukat cüneyt

YARGI AVUKAT CÜNEYT KİMDİR?

1981 yılında İstanbul da dünyaya gelen Dinçkol’un çocukluk hayatı İstanbul’da geçmiştir. Üniversite hayatında ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğinden mezun olmuştur.

Yargı avukat Cüneyt gerçek adı

Oyunculuk sektörüne başlamadan önce 10 yıl kadar parakendecilik yaparak geçimini sağlamaktadır. Daha sonrasında oyunculuğa adım atarak reklamlarda oynamaya başlamıştır. Bu sektör de boy gösteren Dinçkol kendine ajans açarak dizi ve filmlerde oynamaya da devam etti.

Yargı Cüneyt kimdir

 

2015 yılında Asla Vazgeçmem isimli dizide Fırat karakterini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

2017 yılında ise Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisi’nde Başçavuş Turan Hüseyinoğlu karakterini canlandırmıştır.

2018’de Show TV televizyon kanalında yayınlanan Yuvamdaki Düşman dizisinde Alper Gürsoy katakterine hayat vermiştir.

2020’de FOX TV dizisi olan Öğretmen dizisinde Harun karakteriyle yer aldıktan sonra 2021’de Dostlar isimli kısa filmde Metin rolü ile yer almıştır.Son günlerin sevilen dizisi olan Yargı’da ise avukat Cüneyt olarak seyircilerin karşısına geçmiştir.

HAKAN DİNÇKOL NERELİ?

Aslen Çanakkaleli olan başarılı oyuncu Yugoslavya göçmenidir. Fiziki özellikleriyle de ön plana çıkan Hakan Dinçkol, boyu 1.89 m olup 83 kilo olduğunu da açıkladı.

Merve Erol ile evliliğinden Mayra isimli kızı olan Dinçkol, 8 yıl önce boşanmıştır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir