Yapı Kredi promosyon ödemeleri kaç TL? Yapı Kredi emekli maaş promosyonları ne kadar?

Yapı Kredi emekli maaş promosyon ödemeleri merak ediliyor. Emekliler en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları ararken Yapı Kredi Bankası'nın ne kadar ödeme yaptığı merak ediliyor. İşte Yapı Kredi emekli promosyon ödemeleri…

featured

Emekli maaş promosyon ödemeleri en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Emekli milyonlarca vatandaş promosyon ödemesi veren bankalar hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Emekli müşterilerin yüzünü güldürecek haber Yapı Kredi Bankası‘ndan geldi. İşte Yapı Kredi emekli promosyon ödemeleri…

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli aylıklarını 3 yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhütü vermesi durumunda 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapılacak. Yapı Kredi emeklilerin aylık maaş tutarlarına göre değişen ödemeler yapmaktadır. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası promosyon ödemeleri şu şekildedir:

Aylık geliri 1.499TL’ye kadar olan vatandaşlar için 4.600TL,

Aylık geliri 1.500-2.499TL’ye kadar olan vatandaşlar için 5.750TL,

Aylık geliri 2.500TL üzerinde olan vatandaşlar için de 7.000TL ödeme yapılmaktadır.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası müşterileri için yeni kampanyanın detaylarını açıkladı. Herkesin merakla beklediği promosyon ödemeleri kapsamında istenen şartlar ve kampanya detayları da yakından takip ediliyor.

Yapı Kredi Bankası’nda ek ödü taahhütnamesi imzalayan müşteriler için 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda 200TL ek nakit ödül almaktadır.

Belirlenen tarihler arasında kampanyaya katılan müşteriler ilk kez kredi kartı alan ve promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde Kredi kartından hiç harcama yapmayan müşteriler kampanya başlangıç tarihinden itibaren 30.11.2022’ye kadar yapmış oldukları toplam 500 TL’lik harcamalar için ek 300 TL nakit promosyon kazanabilmektedir. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

7 bin 500 TL’ye Varan promosyon kampanyasına ek olarak yapılan ödül başvurusu için Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler kullanılabilmektedir.

Nakit promosyon ve ek ödül kapsamında nakit ödülün verilmeye başladığı tarihten itibaren 3 yıl içerisinde herhangi bir kesinti yaşanması durumunda bankanın yazılı bildirimine gerek duyulmadan ödenen toplam promosyon tutarı için istenen başvuru şartlarının bozulduğu gerekçesiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Yapı ve Kredi Bankası tarafından yapılan kampanya koşullarında değişiklik yapılabilir ya da durdurulabilir.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir