Survivor’ın yıldızı Başak Şahin, Yalı Çapkını’nın Serter’i Tufan Gökpınar’ın sevgilisi çıktı

Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo'nun partneri Serter'e hayat veren Tufan Gökpınar'ın sevgilisi de tanıdık çıktı. Oyuncu Tufan Gökpınar meğer Survivor yıldızıyla aşk yaşıyormuş.

featured

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda Serter rolüyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Tufan Gökpınar‘ın sevgilisi Survivor 2023 Başak Şahin çıktı, görenler hayret etti.

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde rol olan Tufan Gökpınar Bir Küçük Gün Işığı ve Rabia: Sonu Buysa projelerinde yer aldı.

‘HER ZAMAN YANINDAYIM SEVGİLİM’

Tufan Gökpınar, bir süredir Survivor 2023 sezonunda yarışan Başak Şahin ile aşk yaşıyor.

tufan gökpınar başak şahin

Survivor’a yedek kadrodan dahil olan ve çok geçmeden elenen Başak Şahin’e, oyuncu aşkı Tufan Gökpınar’dan destek gelmişti.

tufan gökpınar yaşı

Tufan Gökpınar, Instagram paylaşımına ”Sözün arkasında durdun, karakterinden hiç ödün vermedin yüzeysel işler uğruna. Üzülmek yok, her zaman yanındayım sevgilim. En büyük destekçinim” notunu düştü.

tufan gökpınar sevgilisi

 

BAŞAK ŞAHİN INSTAGRAM HESABI

Başak Şahin’in Instagram‘da 10 binden fazla takipçisi mevcut.

Duru güzelliğiyle dikkat çeken Başak Şahin, hayatına dair kareleri sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

başak şahin

TUFAN GÖKPINAR KİMDİR

Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında geçen sene ikinci olan Tufan Gökpınar, başvuruları hala devam eden adaylara önerilerde bulundu, mesleğin zor ve zevkli yanlarını anlattı.

tufan gökpınar instagram

Model olmaya 2016 yılında karar verdiğini, böyle bir sıralamayı tahmin edemediğini belirten Gökpınar, “İlk kez podyuma çıktığımda sanki yer çekimi yok oldu. Nasıl yürüdüğümü bile hatırlamıyorum, bayağı heyecanlıydı” ifadesini kullandı.

tufan gökpınar sevgilisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir