Yalı Çapkını’nın final sahnesi ifşa oldu: Ferit’i bekleyen acı son

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarına damga vuruyor. Yayınlandığı günden itibaren sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Yalı Çapkını seyirci tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin sonu da merak konusu olmuştu. Yalı Çapkını'nın finali ifşa oldu.

featured

Kadrosunda Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarla olan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

FİNAL İFŞA OLDU

Öte yandan dizinin sonu da izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Zorla evlendirilen Ferit ve Seyran’ın hikayesinin anlatıldığı dizide yaşanan entrikalar da izleyicilerin heyecanını artırdı. Burhan Cahit’in kitabına dayanan dizinin sonunda ne olacağı merak konusu olurken, Yalı Çapkını’nın sonu ortaya çıktı.

Benzer Haberler
yali-capkini-seyran-ferit-opusme
Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dakikalarca öpüştü, sosyal medya yıkıldı
afra 2
IMDb Starmetre verileri açıklandı: Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ilk sırada
afra saracoglu2
Yalı Çapkını’nın yıldızı Afra Saraçoğlu sutyensiz pozlarıyla sınırları zorladı

Ferit, maddi durumu iyi, yakışıklı, kendine güvenen ancak aşka ve evliliğe inanmayan bir gençtir. Seyran ile ilk evlendiğinde ona karşı sevgi duymayan Ferit, Seyran’a aşık olup onun için tüm hayatını değiştirecektir.

FERİT İNTİHAR EDECEK

Ancak koskoca yalıda tek başına kalan Seyran, kendisini aldatan Ferit’i terk edecek. Ardından Ferit’in çöküşü başlayacak. İflas eden Ferit’in intihar ederek yaşamına son vereceği söyleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir