Yalı Çapkını’nda öpüşme sahnesini Afra Saraçoğlu istemiş! Mert Ramazan Demir’i şaşırtan istek…

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in tutkulu öpüşme sahnesi damga vurmuştu. Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre öpüşme sahnesini Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu istemiş.

featured

Kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 13. bölümün finaline damga vuran öpüşme sahnesini Afra Saraçoğlu’nun istediği öne sürüldü.

ÖPÜŞME SAHNESİ DAMGA VURMUŞTU

Yalı Çapkını’nın 13. bölümünde Seyran, New York’a gitmeye karar veren Ferit’i durdurmak için dudaklarına yapışmıştı. Gündeme oturan öpüşme sahnesi sonrası, sosyal medya çalkalanmıştı.

Yine sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre Afra Saraçoğlu, Suna sahnelerinin çok fazla yazıldığını ve kendisini geri planda hissettiğini belirterek, tutkulu bir öpüşme sahnesi istedi. Senaristler, Afra Saraçoğlu’nun bu isteğini değerlendirerek, reyting rekoru kıran o ateşli sahneyi yazdı.

‘İNSANLAR YANLIŞ ANLIYOR’

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, yapım şirketinin yılbaşı partisinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yakınlaşmasından rahatsız olup taşkınlık çıkarmıştı. İddiaya göre, Mert Yazıcıoğlu, gündemi sarsan tartışma sonrası sevgilisi Afra Saraçoğlu’nu uyararak ”Biraz dikkat et, insanlar yanlış anlıyor” demişti.

Benzer Haberler
yali-capkini-final
Yalı Çapkını’nın final sahnesi ifşa oldu: Ferit’i bekleyen acı son
afra-mert-opusme-sahne
Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’in ateşli öpüşmesi hala gündemde! Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’ndan bomba açıklama
yali-capkini-seyran-ferit-opusme
Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dakikalarca öpüştü, sosyal medya yıkıldı

Mert Ramazan Demir ise Afra Saraçoğlu ile dostluklarının çok eskiye dayandığını ve aralarında arkadaşlık dışında herhangi bir şey olmadığının altını çizdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir