Yalı Çapkını’nda Seyran ile Ferit’in ateşli öpüşme sahnesi ifşa oldu

Yalı Çapkını dizisi bomba bir görüntü ile gündeme geldi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu.

featured

Yalı Çapkını dizisinden takipçilerini heyecanlandıran bir sahne sosyal medyaya düştü. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat ve İrem Altuğ’un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi reytingleri altüst etti ve birincilik tahtından inmiyor. Büyük ilgi gören dizinin 13. bölümünde Seyran ile Ferit’in öpüşme sahnesi ifşa oldu.

HALİS AĞA’YI İKNA ÇABASI

Sevilen dizi son olarak 12. bölümüyle ekranlara geldi. 12. bölümde, Kazım’ı ve Halis Ağa’yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler. Ferit, fotoğrafları basan Taylan’a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur. İfakat ise Kazım’a söz verdikleri gibi Suna’yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.

ATEŞLİ ÖPÜŞME SAHNESİ GÜNDEM OLDU

13. bölümü merakla beklenen dizide Seyran ile Ferit’in öpüşme sahnesi ifşa oldu. Havalimanında dizinin fanları tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada hızlıca yayıldı.

Dizinin başrol oyuncularının yakınlaştığı sahne ise gündem oldu.

https://twitter.com/keyfimbilirya/status/1601659104292139008?s=20&t=MAFmPNJBcfGvGxGvRg-UZQ

 

Benzer Haberler
afra 2
IMDb Starmetre verileri açıklandı: Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ilk sırada
afra saracoglu2
Yalı Çapkını’nın yıldızı Afra Saraçoğlu sutyensiz pozlarıyla sınırları zorladı
6359290017aca913a0d6fceb
Seren Serengil’den ‘Yalı Çapkını’ yorumu: ‘Biz ahlaksız hikâyeler seviyoruz’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir