Yalı Çapkını fragmanında Ferit’in çapkınlıkları gün yüzüne çıkıyor! Seyran ve Ferit arasında gerginlik…

Yalı Çapkını 16. bölümüyle 6 Ocak Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesiyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'nda Ferit ile Seyran'ın aşkı tam başlayacak derken, Ferit'in çapkınlıkları gün yüzüne çıkıyor. Ferit ayrıca Orhan ile İfakat'ın gizli aşkını öğreniyor. Yalı Çapkını 16. bölüm fragmanı, Yalı'da yer yerinden oynayacağının ipuçlarını veriyor.

featured

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını, her bölüm olduğu gibi bu Cuma da bizlere şok etkisi yaratacak bir bölümle karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz bölüm güzel bir kapanış yapan dizinin, sonunda merakla beklenen 16. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Ferit ve Seyran’ın yakınlaşması tam umutlarımızı yeşertti derken, ortalık yine karıştı.

https://twitter.com/startv/status/1610731780684025856?s=20&t=aZcZiMXgV5gxNUcy8-x90A

YALI ÇAPKINI’NDAN ŞOK EDEN 16. BÖLÜM FRAGMANI

Fragmandan detayların merak edildiği Yalı Çapkını’nda şok eden olaylar yaşanıyor.

İfakat ortalıklarda dolanan dedikoduları engellemek için Seyran ve Ferit için dergi kapağı olması adına Defne’ye başvuruyor. Dizideki tansiyonu ve genç çiftin kıskançlık kavgalarını artıracak olan Defne şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

Dergi çekimi hazırlıkları sırasında Ferit ile sohbet eden Defne, Ferit’i Seyrandan uzaklaştırmak adına bazı cümleler kullanır.

Benzer Haberler
mert ramazan demir
Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’den ‘Kısmetse Olur’ videosu
mine tugay- yali capkini
Yalı Çapkını dizisine sürpriz isim: Mine Tugay konuk oyuncu olacak
afra saracoglu-mert ramazan demir
Yalı Çapkını’nın Seyran’ı iç çamaşırsız pozuyla büyüledi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in samimi pozlarına yorum yağdı

SEYRAN VE FERİT TARTIŞIYOR

Aralarında tartışma çıkan Ferit ile Seyran gergin dakikalar yaşar. Ferit, Seyran’a “Dostum musun, düşmanım mısın? Neyimsin sen benim?” sözleri sonrası ortadan kaybolur ve telefonlarına cevap vermez.

Bu olaylar sonrası İfakat, Seyran’a “Kocanın huyunu bilmiyormuş gibi onu orada bırakıp eve mi geldin?” der. Bu lafın altında kalmayan Seyran, “Ahlaksız kadınlar göz mü koyar yoksa?” diyerek gönderme yapar.

Öte yandan arabada baş başa görülen Ferit ile Sultan’ın bu durumu, Seyran’ın kulağına gider. Akıllara beni aldatıyor mu? sorusu gelir.

Dizinin bir diğer göze çarpan detayı ise son sahnede Ferit’in, babası ile yengesi İfakat’ı baş başa yakalamasıdır.

Bu olaylar sonrası neler olacağı merakla bekleniyor.

SEYİRCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ferit’in diziye yeni giren karakter Defne’yle yakınlaşması, üstüne gidip Pelo’yu araması, yetmezmiş gibi bir de Sultan’la arabada sarılması iyice seyircinin ayarlarıyla oynadı.

Ortalığın iyice karıştığı Yalı Çapkını 16. bölüm fragmanını da seyirciler yorumsuz bırakmadı. Birçok kişi tepki gösterdi.

yalı çapkını

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir