Yalı Çapkını Abidin kimdir? Ersin Arıcı aslen nereli, evli mi?

Ersin Arıcı, Yalı Çapkını'nda canlandırdığı karakterler dikkatleri üzerine çekti. Ferit'in sağ kolu Abidin'e hayat veren tecrübeli oyuncu, performansıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri oldu.

featured

Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, gibi başarılı isimler yer alıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren, gönülleri fethetmeyi başardı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizi hakkında Yalı Çapkını Abidin kim? Yalı Çapkını Abidin gerçekte kim?

yalı çapkını abidin kim oynuyor

ERSİN ARICI KİMDİR ?

Ersin Arıcı, 1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamlayan oyuncu, üniversiteyi kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’ne gitti.

Ersin Arıcı, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren yana Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.Avlu dizisi tanınırlığını artıran dizi oldu. Bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Dijital platformdaki ilk işi Kağıttan Hayatlar filmi oldu. Bu filmde Çağatay Ulusoy ile birlikte oynayan oyuncu Gonzales karakterine hayat verdi.

Bu filmle 4. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde Dijital Platform En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Dijital platformdaki ikinci projesi ise Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu Yakamoz S-245 oldu. Dizide Altan rolünü canlandırdı.

yalı çapkını abidin instagram

ABİDİN KARAKTERİ

Ferit’in koruması ve şoförüdür. Fakat aralarında daha çok abi – kardeş ilişkisi vardır. Babası o daha çocukken ölmüş, annesi yeniden evlenmiştir. Üvey babasının onu istememesi neticesinde çocuk yaşta okulu terk edip İstanbul’a gelmiştir ve çoğu tekin olmayan pek çok işte çalışmıştır. Yıllar geçip büyüdükten sonra, bir gece şans eseri Orhan’ın hayatını kurtarır ve o gün bu gündür yalıda çalışır. Annesi ile ilişkisi sebebiyle kadınlara karşı güvensizdir.

Benzer Haberler
buce_buse_kahraman_nermin_i_anlatti_h16033_37a6c
Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman güzelliğini doktordan almış! Estetik üstüne estetik…
yali-capkini-gulseren-budayicioglu
Yalı Çapkını’ndaki sahneler Gülseren Budayıcıoğlu’nu rahatsız etti! Yalı Çapkını dizisi final mi yapacak?
yali-capkini-19.bolum-fragmani
Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanı şok etti! Pelin geldi Seyran gitti
buce-buse-kahraman-yali-capkini
Yalı Çapkını dizisinin Pelo’su Buçe Buse Kahraman diziden ayrılacak mı?

ERSİN ARICI DİZİLERİ

  •  Tabula Rosa,
  • İnsanlık Suçu,
  • Keşke Hiç Büyümeseydik,
  • Avlu,
  • Kağıttan Hayatlar,
  • Yakamoz S-245,
  • Gidenler,
  • Yalı Çapkını

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir