Yakışıklı oyuncu İlhan Şen yeni dizisi Sevmek Zamanı’nda da hayran bırakacak!

Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen yeni dizisi Sevmek Zamanı ile geri dönüyor. Yakışıklı oyuncu yeni projesinde aşk acısı yaşayan ancak hayatına Firuze'nin girmesi ile yeni aşka yelken açan güçlü bir adamı canlandıracak.

featured

Yakışıklılığıyla genç kızları kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu İlhan Şen, Sevmek Zamanı dizisiyle ekranlara dönüyor.

Geçtiğimiz sezon Fox’ta yayınlanan Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncusu İlhan Şen’in yeni dizisi Sevmek Zamanı bu akşam başlıyor. Deniz Işın ile partner olan İlhan Şen, dizide mutsuzluğuna baş kaldıran kahramanı oynayacak.

AŞK ADAMI KAĞAN

Bu aşk hikayesinin mutsuzluğuna baş kaldıran kahramanıdır Kağan. Biten aşkının zehri, başlayan aşkıyla panzehrini bulur adeta. Susuz kalmış birinin kana kana su içmesi nasılsa Firuze’nin gözlerindeki gökyüzünün peşine düşmesi aynı şeydir. Birlikteyken tutkuyla, ayrıyken acıyla… Firuze ile gelen aşk, onu daha güçlü bir adam yapar.

İLHAN ŞEN KİMDİR?

İlhan Şen (d. 19 Aralık 1987, Bulgaristan), Türk oyuncu ve eski mankendir. 2008 yılında Best Model of Turkey yarışmasında finalist oldu, ertesi yıl tekrar katıldı ve yarışmayı kazandı.

Aynı yıl Best Model of Europe seçildi. Pertevniyal Lisesi ve hemen ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Dolce & Gabbana ve Armani başta olmak üzere İtalya’da çeşitli markaların defilelerinde boy gösterdi.

Perspective isimli kısa film ile oyunculuğa ilk adımını attı. Birçok yapımda yer alan oyuncu Aşk Mantık İntikam adlı diziyle birlikte tanınırlığını arttırmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir