Yakışıklı oyuncu Berk Atan, ‘Üçüncü Gün’ filmindeki rolünü anlattı: Bana çok yakın…

Sosyal medyada tanışan bir çiftin hikayesini anlatan ‘Üçüncü Gün’de başrol oynayan Berk Atan, "Senaryoyu okuduğumda en çok teyzelere güldüm. Benim de 4 teyzem var, 'Teyze rolünü oynamak istiyorum' dedim. Şakası bir yana, bana çok yakın bir durum bu." dedi. Başrolde Berk Atan'a eşlik eden Yağmur Tanrısevsin ise, “Ben canlandırdığım karakter gibi sosyal medya insanı değilim” diye konuştu.

featured

Başrolde Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan‘ın oynadığı ‘Üçüncü Gün’ adlı filmin Beykoz Cumhuriyetköy’deki çekimleri devam ediyor.

“BEN SOSYAL MEDYA İNSANI DEĞİLİM”

Melih Dinçer yapımcılığında Mustafa Kotan’ın yönettiği romantik komedi türündeki filmde ‘Elya’yı canlandıran Tanrısevsin, karakteriyle ilgili şu bilgileri verdi: “Elya, gastronomi mezunu. İzmir’de yaşıyor. İstanbul’da kariyer yapmak istiyor. Bir de ruh eşini bulma hayali var. Sosyal medyada biriyle tanışıyor ve aşık oluyor, onun ruh eşi olduğuna inanıyor. Ve bir gün buluşmaya karar veriyorlar. Ben gerçek hayatta ise çok sosyal medya insanı değilim, işim için kullanıyorum genelde.”

“TEYZELERDEN BİRİNİ OYNAMAK İSTEDİM”

Filmin ‘Semih’i Berk Atan “Senaryoyu okuduğumda en çok teyzelere güldüm. Benim de 4 teyzem var, ‘Teyze rolünü oynamak istiyorum’ dedim. Şakası bir yana, bana çok yakın bir durum bu.” ‘Üçüncü Gün’deki 3 teyzeden birini oynayan Nursel Köse ise “Mizahi tarafı güçlü, yan karakterleri dolu dolu görebildiğimiz bir film oluyor” diye konuştu.

Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ayrıldı mı? Açıklama geldi…

“SOSYAL MEDYA DEĞİL PROJE ÖNEMLİ”

Yönetmen Mustafa Kotan, yapımcıların oyuncuları takipçi sayılarına göre seçmeleriyle ilgili şöyle konuştu: “Aslolan sosyal medya değildir, projedir. Zaten sosyal medya takipçilerinin hepsi gerçek değil, parayla satın alınabiliyor. Ayrıca sosyal medya kullanmayan çok önemli oyuncular var, biz onlarla çalışmayacak mıyız? Bence projeye hizmet etmek önemli.”

Gönül Dağı’nda Dilek ile Taner’in ayrılık sahnesi Türkiye’yi ağlattı. Berk Atan ile Gülsüm Ali İlhan’ın devleştiği sahne…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir