Yağmur Tanrısevsin yeni paylaşımıyla görenleri kendine hayran bıraktı!

Hayranlarının karşısına en son Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle çıkan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

featured

Sadece yer aldığı projelerdeki performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da geniş bir hayran kitlesi edinen Yağmur Tanrısevsin, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu.

Instagram’da 3,3 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun hayranları fotoğrafların altına güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile ilgili yorumlar aldı.

Yağmur Tanrısevsin, önümüzdeki günlerde bir değil iki projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu projelerden biri oyuncunun başrolünü Berk Atan ile paylaştığı Üçüncü Gün adlı sinema filmi.

Filmin setinden gelen fotoğraflarda Tanrısevsin ve Atan’ın uyumu hayranlarından tam not aldı. Takipçiler, ikilinin her pozuna binlerce yorum bırakıyor ve övgülerde bulunuyor. Sosyal medyada Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin uyumunun ne kadar güzel olduğuna dair yorumlar yapılıyor. Oyuncunun diğer projesi ise dijital platform için çekeceği romantik komedi türündeki film olacak.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un balayı villasıyla ilgili şoke eden gerçek! Koç eski aşkı Yağmur Tanrısevsin’le meğer…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir