Bakırköy’de AVM otoparkında katledilen Yağmur Sönmez’in katili Murat Bayırköylü’nün annesi hakim, babası savcı çıktı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin otoparkında eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i (21) öldüren Murat Bayırköylü'nün (21) annesinin hakim, babasının ise başsavcı vekili olduğu öğrenildi.

featured

Korkunç olay dün akşam saatlerinde Bakırköy’deki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Murat Bayırköylü, otoparkta tartıştığı eski sevgilisi Yağmur Sönmez’e tüfekle ateş edip, aynı tüfekle intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Sönmez’i hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Yağmur Sönmez hayatını kaybetti.

Murat Bayırköylü’nün ise olay yerinde öldüğü tespit edildi.  Hukuk fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Murat Bayırköylü’nün annesinin hakim İsmihan Boza, babasının ise Bakırköy Başsavcı Vekili Muhittin Bayırköylü olduğu belirtildi.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU’NDAN ALINDI

Bir süre önce boşanan çiftin tek çocuğu olduğu belirtilen Murat Bayırköylü’nün İzmir’de toprağa verileceği kaydedildi. Yağmur Sönmez’in yakınları ise cenazeyi almak için Adlı Tıp Kurumu’na geldi. Sönmez’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi.

Yağmur Sönmez’in cenazesinin Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde yarın öğle namazının ardından Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir