Diarra Akua Eunice Brown’un feci ölümü! İngiltere’den İstanbul’a yağ aldırmak için geldi, hastaneden cenazesi çıktı…

featured

İngiltere vatandaşı Diarra Akua Eunice Brown, kalçasından yağ aldırmak için geçtiğimiz ay İstanbul Bahçelievler’e geldi.

İddiaya göre özel bir hastanede, 22 Ekim 2021 günü, estetik cerrahı Ş.G.B. tarafından kalçasından yağ aldırma ameliyatı gerçekleştirildi.

PANSUMANDA FENALAŞTI

Sabah’tan Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, ameliyatın ardından sağlık sorunu olmadığı gözlemlenince bir gün sonra taburcu oldu. Ancak 2 gün sonra akşam saatlerinde Brown pansuman için tekrar hastaneye geldi.

İddiaya göre doktor Ş.G.B. tarafından pansuman yapılırken Brown bir anda fenalaştı. Saatler içerisinde durumu kötüye giden genç kadını hayatını kaybetti.

DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yapılan çalışmada doktor Ş.G.B gözaltına alındı. Ş.G.B., emniyetteki ifadesinde, Brown’ın pansuman yaparken bir anda fenalaştığını ve daha sonra öldüğünü, buna neyin sebep olduğunu bilmediğini söyledi.

Ş.G.B., ifadesinin ardından serbest kaldı. Brown’ın cenazesi de Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından ülkesine gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir