Ya TikTok’u ya da Diyanet’i kapatın

Devlet yetkililerimiz eğer ki, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesini gerçekten istiyorsa TikTok isimli sosyal medya platformunu bir an önce kapatmalı. Bilmeyenler için kısaca tarif etmek gerekirse TikTok, kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu zeka geriliğine sahip; çektikleri ve yayınladıkları videoları izlerken onlarla aynı havayı solumaktan utandığınız sosyal medya kanalizasyonudur.

Türkiye’de TikTok kullanım yaşı 9’a kadar indi. Çocukları geri zekâlı, basit, kalitesiz bir birey olarak yetiştirmeyi amaçlayan TikTok yasaklanmadığı sürece gelecek nesiller büyük bir tehlike altında.

Etkileşim almak uğruna hayvanlara eziyet edenler, kendilerini adrenalin adı altında sağdan soldan atanlar, kız arkadaşlarını dövenler, vücutlarını teşhir edenler… Aklınıza gelip gelebilecek her türlü rezillik TikTok’ta mevcut.

Görevi çocukların ve gençlerin korunması olan devlet kurumları bu rezilliği görmüyor mu? Ya da görüyor ve “Bunlar bizim seçmenimiz olabilir” diye düşünüp müdahale mi etmiyor? Nitekim bir devlet büyüğümüz zamanında “Eğitim seviyesi arttıkça bizim oyumuz düşüyor” demişti. Çareyi TikTok’ta mı buldunuz?

TikTok’ta yetişen nesil size oy vermez. Hatta onlar oy bile kullanamaz. Çünkü onların ülke sorunlarıyla, siyasetle, ekonomiyle işi olmaz. Ülke işgal edilse düşmen askerlerinin yanına gidip video çeker onlar. Onlar öyle bir kitle ki, en kısa zamanda tedavi edilmeleri lazım…

Ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaçlayanların önünde iki seçenek var: Ya TikTok’u ya da Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kapatmak…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir