Ya aptal ya provokatör! Sinan Oğan yine eski tarihli videoyu ‘yeni’ diyerek yayınladı

Türkiye'nin sınırlarını korunmasız göstermek için her gün eski tarihli videoları yeni gibi yayınlayan Sinan Oğan yine baltayı taşa vurdu. Oğan'ın bugün diye verdiği video geçen yıla ait çıktı. Üstelik video Türkiye değil başka bir ülkede çekilmiş.

featured

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, kendilerinin milliyetçi olduğuna inanan takipçilerinin IQ’suna güvenerek dezenformasyona devam ediyor. Daha önce yayınladığı onlarca videonun kurgu, eski tarihli ve insan kaçakçılarının reklam filmi olduğu ortaya çıkan Sinan Oğan, bugün yine eski tarihli bir videoyu yeni diyerek servis etti.

ESKİ TARİHLİ VE YAKALANAN İNSAN KAÇAKÇILARINA AİT ÇIKTI

Yalan paylaşmaktan yüzü kızarmayan Sinan Oğan’ın bugün “Videodaki Afganistan ve Pakistanlı “Muhacirler” sınırı geçip “aya” giderken görüntülendi. Van Valiliği ile İsmail Çataklı ve Süleyman Soylu’ya duyurulur. Koca koca plakatlar yapıp ekrana çıkmanıza, vallahi de billahi de burası Türkiye sınırı değil demenize gerek yok. Burası AY!” diyerek paylaştığı görüntülerin Haziran 2021 tarihinde çekildiği anlaşıldı.

 

HEM YALANCI HEM PROVOKATÖR

Ümit Özdağ ile birlikte defalarca bu tarz yalan haberler ile Türkiye’de FETÖ’cülerin istediği iç karışıklığı çıkarmak isteyen Oğan, yüzü kızarmadan yalan olduğunu bile bile Türk ordusuna iftira atmaya devam ediyor.

VAN VALİLİĞİ’NDEN SERT TEPKİ

Van Valiliği ise Sinan Oğan’ın yeni yalanıyla ilgili açıklamasında “Bugün itibariyle Van-İran sınır hattının önemli bir kısmı hala karla kaplı olup; değil bu mevsimde hava sıcaklıklarının en yüksek olduğu dönemde dahi bu yükseklikte otlar bulunmamaktadır.  Anlaşılacağı üzere görüntüler eski ve başka bir coğrafyaya aittir., Aksini iddia edenlere  açık çağrımız ve teklifimiz şudur; masrafları bize  ait olmak üzere sınır hattını istedikleri vasıtayla gezdirebiliriz. Tabi gerçeği görmek gibi bir niyetleri söz konusu ise…” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir