WhatsApp’ta çevrimdışı görünme özelliği nasıl yapılır?

WhatsApp’ta çevrimiçi oluşunu gizlemek isteyenler için iyi haber geldi. Hayalet modu olarak da bilinen WhatsApp çevrimiçi gizleme modu Android işletim sistemi cihazları kullananlar için açıldı.

featured

“Çevrimiçi durum gizleme” özelliği uzun süredir bekleniyordu. Artık android kullanıcılar için bu özellik aktif hale geldi. Çevrimiçi gizlilik özelliğinin açılmasıyla birlikte WhatsApp’ta çevrimiçi olduğunuzu nasıl gizlersiniz? WhatsApp’ta nasıl görünmez olurum? gibi sorular yanıt buldu.

WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği hayalet mod olarak da biliniyor ve şu anda sadece android kullanıcıları arasında bazı kişilere açılmış durumda.

WHATSAPP’TA ÇEVRİMİÇİ DURUM GİZLEME NASIL YAPILIR?

WhatsApp ayarlara gidin.

Hesap – Gizlilik menüsüne girin.

Son görülme ve çevrimiçi altında seçenekler görülecektir.

Son görülmeyi “Hiç kimse” olarak ayarlayın.

Daha sonra “Son görülme ile aynı” seçeneğini seçin.

Artık çevrimiçi gözükmeyeceksiniz. Kullanıcılar, WhatsApp’a giriş yaptıkları zaman tamamen çevrimdışı görünmeyi sadece bazı kullanıcılar için yapabiliyor. Diğer kullanıcılara yine online gözüke biliyorlar.

Çevrimiçi görülme durumunu kimlerin görebileceğini ayarlamak içinde dört seçenek bulunuyor, “herkes, kişilerim, bazı kişiler hariç ve hiç kimse” özellikleri bulunuyor.

Son görülme ve çevrimiçi modunu kapatan kişiler ayrıca karşı tarafından son görülmesini ve çevrimiçi durumunu göremiyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir