Wanda Nara’dan bomba Icardi açıklaması

Magazin gündeminden düşmeyen Wanda Nara ve Mauro Icardi geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitirmişti. Wanda Nara, Icardi hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

featured

Wanda Nara ve Mauro Icardı, evliliklierini sonlandırmaya çok yakın. Galatasaray’ın yeni transferi olan Mauro Icardi, daha önce de eşi Wanda Nara ile sorunlar yaşamış ve özel hayatıyla gündeme gelmişti.

Eşi ve aynı zamanda da menajeri olan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Icardi ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı.

“BENİM İÇİN ÇOK ACI VERİCİ”

Wanda Nara hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Açıklığa kavuşturacak başka bir şeyim yok.”

“Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞLARDI

Wanda Nara ve Icardi ikilisi daha önce de ayrılık eşiğine gelmişti. 2021 senesinde Wanda Nara, Icardi’nin evlilik dışı bir ilişkisi olduğu açığa çıkınca ayrılma kararı almıştı. Icardi’nin sosyal medya üzerinden özür dilemesinden sonra ikili yeniden bir araya gelmişti.

Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi’ye Wanda Nara’dan mal varlığı şoku

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir