Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti yollarını ayırdı! İşte ayrılığın sebebi…

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı dünyaca yıldız oyuncu Mauro Icardi, özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri de olan Wanda Nara, dün sosyal medya hesabından Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı. Özel hayatlarıyla gündemde olan çiftin ayrılık sebebi de ortaya çıktı.

featured

Özel hayatlarıyla da gündemden düşmek bilmeyen Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti yine gündemde… Galatasaray’a geldiği günden beri konuşulan çift yollarını ayırdı. Galatasaray’ın yeni transferi Mauro İcardi ile eşi ve menajeri Wanda Nara ayrılık kararı aldı.

“BU ANI YAŞAMAK ÇOK ACI VERİCİ”

Haberi Wanda Nara, Instagram hesabından duyururken şu ifadeleri kullandı: “Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum.”

İcardi herhangi bir paylaşımda bulunmazken, medyatik çiftin 8 yıllık evliliği çıkan dedikodular nedeniyle bir süredir sallantıdaydı. Nara, Arjantinli golcünün transfer sürecinde de İstanbul’a gelip sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşmüştü.

AYRILIĞIN SEBEBİ BELLİ OLDU

Bir süredir ilişkileri sallantıda olduğu iddia edilen çiftin ayrılık sebebi de ortaya çıktı. Arjantinli gazeteci Rodrigo Lussich ise Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın bir kez daha ayrılık krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etmişti.

Daha önce ayrılık iddialarını ortaya gazeteci Lussich, “Wanda’nın buraya çalışmaya gelmesi dikkat çekici çünkü Icardi, Wanda’ya çocuklar yüzünden İstanbul’dan ayrılmamasını söylüyor…”

Icardi’ye yerli ve milli Wanda Nara tavsiyesi: ‘Hande Sarıoğlu’

WANDA İLE ŞARKICI L-GANTE YAKINLAŞTI İDDİASI ORTAYA ATILMIŞTI

“Icardi bu yüzden çılgına dönmüş durumda. Wanda, şarkıcı L-Gante ile yakınlaştı ve Icardi’yi terk edebilir” açıklamasını yapmıştı. Bu iddianın ardından beklenen oldu ve Wanda Nara, Icardi ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

“HAFTADA 500 BİN EURO HARCIYORLAR”

Bu arada bir diğer Arjantinli gazeteci Augusto Tartufoli, Wanda Nara – Mauro Icardi çiftinin aylık harcamalarıyla ilgili çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. Tartufoli, “Wanda yaşamak için yaklaşık 400 ila 500.000 Euro harcadığı bir yaşam standardına alışmış durumda” ifadelerini kullandı.

MAURO ICARDI: BENİM GÜZEL ÇİTAM

Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde Wanda Nara’nın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafını “Benim güzel çitam” ifadesiyle sosyal medya hesabından paylaştı.

WANDA NARA ESKİ EŞİNİ TAKİP EDİYOR

Daha önce de eski eşi Maxi Lopez ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Wanda Nara, Instagram hesabından Lopez’i takip etmeye devam etmesi de ayrılığın sebebi olarak görüldüğü iddiaları arasında.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir