Zehra Güneş’in boyu kaç? Millî voleybolcuyla ilgili şok bilgi…

VakıfBank’ta ve Millî Takım’da başarılı bir grafik sergileyen Zehra Güneş’in boyu sosyal medyada gündem oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, başarılı voleybolcuyu görünce şoke olduğunu söyledi.

featured

Ekşi Sözlük’te ‘’vision perception’’ adındaki bir kullanıcı, Üsküdar sahilde Zehra Güneş’i gördüğünü öne sürdü. Kullanıcı, Güneş’in ekranlardan çok güzel olduğunu fakat gerçekte iri yapılı olduğunu kaydetti.

İşte Güneş’in katıldığı bir canlı yayında sunucu ile bir araya geldiği ve boyunun uzunluğunu en iyi gösteren kare; 

Kullanıcının açtığı başlık, sosyal medyada gündem oldu.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 yılında İstanbul Kartal’da dünyaya gelen Zehra Güneş, 12 yaşından beri voleybol oynuyor. Küçük yaşlarda spor hayatına başlayan Güneş, ilk voleybol kariyerine 12 yaşında Vakıfbank’ta başladı. 2 sene üst üste hem yıldız, hem de gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşayan genç oyuncu 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon hem PAF takım, hem de genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Zehra Güneş 1.97 metre boyunda, 82 kilo ve yengeç burcu.

ZEHRA GÜNEŞ’İN SPORCULUK KARİYERİ

2015-16 sezonu Vakıfbank’ın 3. Lig’den 2. Lig’e şampiyon olarak yükselen takımında forma giydi. 2016-17 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda Vakıfbank genç takımıyla bir kez daha Türkiye şampiyonu oldu.

Yıldız milli takımıyla dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof Şampiyonluğu, genç milli takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, dünya dördüncülüğü, U23 takımıyla da Dünya şampiyonluğu yaşayan önemli kadrolarda bulundu.

Zehra Güneş, Vakıfbank forması altında 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Birebir aynısı! Zehra Güneş’in kardeşi İrem Güneş’i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

ZEHRA GÜNEŞ’İN ALDIĞI ÜNVANLAR

* 2017 U18 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

* 2017 U20 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

* 2018 Türkiye Ligi Gururla Yerli Özel Ödülü

* 2019 Kulüpler Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

ZEHRA GÜNEŞ HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2011 yılında Vakıfbank’ta başlayan voleybol kariyerine 2014 yılına kadar burada devam etti. 2014-2015 sezonunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kiralık olarak geçirdi. 2015-2016 sezonunda yine Vakıfbank’ta olan Zehra Güneş, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş’ta yaşadı. 2017 yılından beri Vakıfbank’ta oynuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir