Varank’tan Babacan’a “Gidip yabancı şirketlere biat edebilir”

featured

Twitter’ın AK Parti’li hesapları kapatmasının ardından “Trollerle ülke yönetilemez” şeklinde açıklamada bulunan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Mustafa Varank’tan çok sert tepki geldi.

Sosyal medya platformu Twitter, manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle AK Partili 7 bin 340 hesabın kapatıldığını duyurmuştu.

Twitter’ın hamlesinin ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak olayı “utanç verici” olarak nitelendirmişti. Babacan, paylaşımında “Türkiye Trollerle Yönetilemez demeye devam edeceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

MUSTAFA VARANK’TAN BABACAN’A ÇOK SERT TEPKİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ali Babacan’ın paylaşıına çok sert tepki gösterdi. Varank, Twitter’ın karar gerekçesinde PKK ve FETÖ’yü koruyup kolladığını iddia ederek asıl utanç verici olan durumun Twitter’ın yanında yer almak olduğunu söyledi.

Varank, sözlerinin devamında Ali Babacan için “Bu arkadaş istiyor ki; Türkiye, ABD’li şirketlerin, Batıdaki üniversitelerin sipariş raporlarıyla yönetilsin. Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir