Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya’dan homofobik söylemlerine tepki gösterenlere şok sözler: “Çok da s.kimdesiniz”

featured

Rap müzik piyasasındaki başarılı performanslarıyla tanınan Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya, 2018 yılında LGBTİ bireylere yaptığı çıkışla adından söz ettirmişti.

Yalçınkaya’nın kişisel Twitter hesabında yaptığı, “Homofobiğiz diye kendi isteyerek ibne olmuyorlar doğuştan öyleler saygı duy’ diyerek bizi iğneleyen polyannalar bizde doğuştan homofobiğiz sizde bize saygı duyun” paylaşımı yeniden gündeme geldi.

Utku Yalçınkaya Twitter’da linç yemesi üzerine “Bi uyuduk uyandık neler olmuş ne mal insanlarsınız amk” yazarak paylaşım yaptı. “2018de 20 yaşındaydım” sözleriyle kendini savunan Yalçınkaya, homofobik söylemlerine tepki gösterenlere “ayrıca çok da s.kimdesiniz” dedi.

Uzi (Utku Yalçınkaya) kimdir?

1998 yılında dünyaya gelen Uzi’nin gerçek adı Utku Yalçınkaya’dır. İstanbul Güngören’de büyüyen isim, sokak kültürüne de burada aşina olmuştur. 7 senedir aktif olarak rap müzik yapan genç rap sanatçısı, Çavo olarak da tanınıyor.

Rap müzik yapanların genelinin aksine küçükken yalnızca rap müziğe değil, arabeske de ilgi duymuş ve Azer Bülbül hayranıdır. Bu ilgisini rock ve metal müzik tutkunu olan anne babası bile aşamamıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir