Sözde Atatürkçü, özde FETÖ’cü! ‘Uyandırma Servisi’nin sahibi Ahmet Tepe ifşa oldu

Sosyal medyada algı dolu paylaşımlarla halkı galeyana getirmeye çalışan darbeci teröristler, teker teker ifşa oluyor. Özellikle sosyal medyada farklı kimliklere bürünerek, provokasyon yapan hainler, FETÖ ve PKK’ya hizmet eder paylaşımlarla, Türkiye’yi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Bunlardan biri de yaptığı yalan ve iftira paylaşımlarıyla adını duyuran, ‘’Uyandırma Servisi’’ adındaki provokatör hesap…

featured

Yalan ve iftiranın yayıldığı merkezlerden olan ve Twitter’da Atatürkçü kimliğine bürünerek provokasyon dolu paylaşımlar yapan, “Uyandırma Servisi” adındaki hesabın sahibinin, FETÖ’cü Ahmet Tepe olduğu tespit edildi.

ÜSTÜNE DÜŞEN HAİN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR…

Almanya’ya kaçan Ahmet Tepe, kirli ellerin yardakçılığını yaparak, Türkiye’yi karıştırmak için üstüne düşen hain görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm hünerlerini sergiliyor…

FETÖ’NÜN MAHREM İMAMI!

1978 Ankara doğumlu olan Zühtü-Ayşe Tepe çiftinin firari FETÖ’cü oğlu Ahmet Tepe’nin ‘’@uyanhadi_” kullanıcı adlı hesabı uyanhadi@protonmail.com posta adresi ile iltisaklı olarak kullandığı anlaşıldı.

“uyanhadi@protonmail.com” e-posta adresine 95.91.192.82 no.lu Almanya IP adresinden erişim sağlandığı deşifre edilirken, firari haşhaşi Tepe’nin aynı IP adresi üzerinden e-Devlet’e erişim sağladığı tespit edildi.

FETÖ’cü Ahmet Tepe’nin “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma”, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından UYAP kaydının bulunduğu, FETÖ/PDY Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imam yapılanmasında yer aldığı, geçmiş dönemde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde çözümleyici unvanı ile çalıştığı bilahare 17/08/2016 tarihinde KHK kapsamında görevden çıkarıldığı öğrenildi.

Tepe’nin 07.07.2013 tarihinde Türkiye’ye girişi kaydının bulunduğu kaçak yollardan yurt dışına çıktığı değerlendiriliyor.

‘’CHP-FETÖ’’ EL ELE

Twitter’da Atatürkçü taklidi yapıp sürekli yalan söyleyen ve Türkiye’de çeşitli suçlardan aranan Tepe’nin yönettiği hesabı özellikle CHP’li isimlerin takip etmesi, ‘’CHP-FETÖ’’ ilişkisini gözler önüne seriyor…

Bu hesaplara dikkat! Bin bir kılık FETÖ şimdi de ‘polis ailesi’ ve ‘polis sendikası’ oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir