Bebek ve Beşiktaş’ın ardından bir skandal daha! Üsküdar’da herkesin içinde ilişkiye girdiler

İstanbul’da Bebek sahili ve Beşiktaş’taki cinsel ilişki olaylarının ardından bir skandal daha patlak verdi. Üsküdar’da çekildiği öğrenilen görüntülerde bir kadın ile erkeğin duvar köşesinde ilişkiye girmesi, sosyal medyada tepki çekti.

featured

İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Bebek sahilinde Carmen Maria T. ile Özgür Kavi’nin herkesin içinde ilişkiye girdiği görüntüleri, Türkiye gündemini uzunca bir süre meşgul etmişti.

Bebek sahilindeki cinsel ilişki skandalında 2’inci perde! Özgür Kavi ve Carmen Maria T.’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı…

Aradan çok geçmeden de Beşiktaş’ta oyuncu Zeynep Sarıözcan ile otel sahibi Ahmet Ertan K’nın sokakta, otomobilin üstünde çekilen ilişki görüntüleri, paylaşılmıştı.

Beşiktaş’ta sokakta cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkeme Ahmet Ertan K. ve Zeynep Sarıözkan hakkında kararını verdi

ÜSKÜDAR’DA CİNSEL İLİŞKİ SKANDALI

Bebek sahili ve Beşiktaş’taki görüntüler tazeliğini korurken, bir skandal daha patlak verdi. Bu kez skandalın adresi Üsküdar oldu.

İstanbul Duysun adındaki Twitter sayfasından paylaşılan ve Üsküdar’daki Mimoza Parkı’nda çekildiği iddia edilen görüntülerde; iki kişinin duvar kenarında ahlaksızca hareketler yaptığı görülüyor.

Cinsel ilişkiye girip girmedikleri net olarak anlaşılmayan kişilerin yaşları da bilinmiyor.

Görüntülerde; bir kadının, duvara dayanarak yerde oturan bir erkeğin kucağına oturduğu görülüyor.

İşte o skandal görüntüler:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir